Polițiștii locali, nevoiți să caute în gunoaie pentru a aplica amenzi

Polițiștii locali, nevoiți să caute în gunoaie pentru a aplica amenzi

Polițiștii locali au ajuns să desfășoare o muncă murdară la propriu.

Pentru a-i amenda pe cei care aruncă gunoaie pe domeniul public, polițiștii locali sunt nevoiți să caute prin sacii de deșeuri pentru a căuta indicii care să conducă la persoana iresponsabilă.

Astfel de practici au devenit frecvente în Municipiul Giurgiu, unde mai pe toate străzile sunt aruncate gunoaie care provin din gospodării, în special la case, acolo unde, deși este un program săptămânal pentru ridicarea gunoiului de către firma de salubrizare, tot se mai găsesc persoane care să încalce legea.

De exemplu, luni, 12 februarie, de dimineață,  polițistul local din cadrul Compartimentului Protecția Mediului a identificat pe numita D.M., în vârstă de 39 de ani, care a depozitat deșeuri menajere pe domeniul public( în dreptul unui imobil adiacent Parcului Baciu).

Femeia a fost identificată după ce polițistul local a căutat prin gunoaie elemente care să conducă la persoana care a aruncat sacii în loc nepermis, amenda aplicată fiind de 2.000 de lei.

 

Polițiștii locali au ajuns să desfășoare o muncă murdară la propriu. Pentru a-i amenda pe cei care aruncă gunoaie pe domeniul public, polițiștii locali sunt nevoiți să caute prin sacii…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/politistii-locali-nevoiti-sa-caute-in-gunoaie-pentru-a-aplica-amenzi/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 13 februarie 2024 17:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.