Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, continuă protestul împotriva realizării unui incinerator la Giurgiu, inițiind o serie de acțiuni împreună cu cetățenii giurgiuveni…!

Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, continuă protestul împotriva realizării unui incinerator la Giurgiu, inițiind o serie de acțiuni împreună cu cetățenii giurgiuveni…!

Am fost aseară în zona Sloboziei și am vorbit cu oamenii de acolo – scrie președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, ce continuă demersurile acțiunilor de protest, inițiate de el și de filiala pe care o conduce, împotriva construirii la Giurgiu a unui incinerator.

 

Ne-am organizat si am decis următoarele: – 

-organizarea unui alt protest în data de 16 septembrie, în fața Teatrului ”Tudor Vianu”,  cu deplasare până la strada Tineretului (astazi, 5 septembrie, am trimis cererile de autorizare).

-acest protest va fi promovat mai energic decât cel de vineri. Vă așteptăm să ne ajutați cu împărțirea mesajului online și fizic.

-completarea unor petiții pe care ulterior  le vom îndosaria și depune la Primăria Giurgiu (păna acum avem 70!).

-continuarea promovării petiției online inițiata de mine ( ce are 600 de semnături până acum).

-formarea unui grup de acțiune, informal, cu colegii de protest, din orașul Ruse (Bulgaria). Suntem deja în legătură cu ei, vom discuta despre o petiție și despre desfășurarea unor acțiuni comune.
-am vorbit cu colegii de la Bruxelles și ne-au promis sprijinul pentru a face o petiție la Agenția Europeană de Mediu, care își are sediul în Danemarca.
Am intrat în zona fostului Combinat (pe domeniul public) și am observat un șanț pentru cabluri de curent, care par a fi introduse de curând (se obsrvă lipsa vegetației), însa nu pot afirma cu siguranță că acolo se execută lucrări în momemntul acesta (vedeți poza).
 
Și acum vă ofer și câteva acțiuni care doresc a impiedica protestul nostru:
1- Dl. Marian Măroiu a trimis un consilier de-al său, care a îndemnat cetățenii să ia legătura cu președintele/coordonator  al AUR. Cel puțin bizar…
2- Tineretul PSD a inițiat o petiție, pe aceeași platformă cu cea ințiată de mine. Acest lucru nu face decât să dilueze impactul eforturilor; este o mișcare cât se poate de neinspirată.  Vă avertizez că aceste acțiuni infantile pot diminua impactul protestului și implicit scădea șansele de succes. Sau poate chiar asta vreți…

Cel mult, PSD ar putea ajuta vorbind cu dl. Rafila să modifice ordinul 1257 și atunci se va încheia orice proiect de genul acesta – a mai precizat președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, într-o postare a sa.

Articolul Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, continuă protestul împotriva realizării unui incinerator la Giurgiu, inițiind o serie de acțiuni împreună cu cetățenii giurgiuveni…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

”Am fost aseară în zona Sloboziei și am vorbit cu oamenii de acolo – scrie președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, ce continuă demersurile acțiunilor de protest, inițiate de el și de filiala pe care o conduce, împotriva construirii la Giurgiu a unui incinerator.   Ne-am organizat si am decis următoarele: –  -organizarea unui alt protest […]

Articolul Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, continuă protestul împotriva realizării unui incinerator la Giurgiu, inițiind o serie de acțiuni împreună cu cetățenii giurgiuveni…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/presedintele-usr-giurgiu-ciprian-alexandru-continua-protestul-impotriva-realizarii-unui-incinerator-la-giurgiu-initiind-o-serie-de-actiuni-impreuna-cu-cetatenii-giurgiuveni/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 6 septembrie 2023 13:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.