Senatorul Toma Petcu demontează un fake-news legat de migrația primarilor liberali din județ

Senatorul Toma Petcu demontează un fake-news legat de migrația primarilor liberali din județ

Prim-vicepreşedintele PNL Giurgiu, senatorul Toma Petcu, a precizat că informaţiile din spaţiul public potrivit cărora 25 de primari din organizaţia liberală ar fi „migrat” la PSD sunt false.

„Asemenea ştire s-a născut fie, probabil, dintr-o neglijenţă a postului care a difuzat această informaţie, fie din oarece motive «strategice – electorale» pe care nu le înţeleg”, transmite senatorul liberal Toma Petcu despre informațiile apărute în presă privind plecarea la PSD a 25 de primari din PNL Giurgiu.

Prim-vicepreședinte PNL Giurgiu precizează că în ultimele săptămâni au avut loc întâlniri în PNL cu majoritatea primarilor liberali din județ, cu excepția celor care au lipsit motivat: „Dintr-un număr de 34 de primari PNL pe care i-am invitat, doar patru nu au putut participa, din motive bine întemeiate. Specific faptul că, toţi cei patru primari, sunt liberali cu state vechi, oameni care sunt alături de Partidul Naţional Liberal”.

„Prima întrunire a avut loc la Călugăreni, gazdă fiind primarul Mitică Iordache, iar cea de-a doua s-a desfăşurat ieri, la Floreşti-Stoeneşti, unde gazdă a fost primarul Costel Dumitru”, a detaliat liberalul, negând astfel orice fel de informații despre plecări la PSD. (www.realitatea.net)

Prim-vicepreşedintele PNL Giurgiu, senatorul Toma Petcu, a precizat că informaţiile din spaţiul public potrivit cărora 25 de primari din organizaţia


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/senatorul-toma-petcu-demonteaza-un-fake-news-legat-de-migratia-primarilor-liberali-din-judet/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 12 noiembrie 2023 22:34

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.