Știrile Zilei

Știrile Zilei

-Sprijin de la guvern pentru investițiile făcute de primării și Consiliile judetene pentru ca proiectele importante de investiții ale comunităților locale să nu fie perturbate. Au fost aprobate derogările necesare ca să se poată face plăți în special pentru Programul național de construcții de interes public derulat de Compania Națională de Investiții și prin Programul național Anghel Saligny. Astfel se rezolvă facturile restante și se dau garanții că se pot deconta plăți în continuare!

-Cele mai bune firme din Județul Giurgiu au fost premiate aseară de Camera de Comerț Giurgiu , Managementul performant, tenacitatea și abilitatea oamenilor de afaceri din județul Giurgiu sunt an de an apreciate într-un cadru festiv . V-am pregătot și o galerie foto de la eveniment.

-Giurgiuveni, jos pălăria-Eveniment cultural dedicat artiștilor giurgiuveni, o oportunitate minunată de a susține și de a aprecia artiștii locali. Eveniment organizat de Teatrul Tudor Vianu, Consiliul Județean Giurgiu și Revista Clubul Artelor Giurgiu XXL .

 

Acestea, dar și alte subiecte, mâine pe www.giurgiu-tribune.ro

17.22.2023

-Sprijin de la guvern pentru investițiile făcute de primării și Consiliile judetene pentru ca proiectele importante de investiții ale comunităților locale să nu fie perturbate. Au fost aprobate derogările necesare…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/stirile-zilei-4/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 17 noiembrie 2023 10:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.