USR: În loc să oprească jaful din bani publici, PSD și PNL vin cu taxe noi!

USR: În loc să oprească jaful din bani publici, PSD și PNL vin cu taxe noi!

USr

Plătim noi în plus pentru privilegiile lor.
Câteva exemple de instituții care risipesc milioane de lei anual.
Academia de Științe Tehnice din România, de exemplu, a risipit 12 milioane de lei în ultimii 3 ani pe o „academie” care nu produce nimic. 99,25% din bugetul lor se duce pe indemnizațiile membrilor și cheltuieli de funcționare.
În ceea ce privește Inspectoratele Școlare Județene, discutăm despre 660.000.000 de lei risipiți. Deși ar trebui să supravegheze calitatea furnizării educației, aceste instituții controlează în schimb angajările și transferurile în sistem.
Institutul Revoluției Române din Decembrie 1989 a risipit 8.000.000 de lei. Un alt exemplu este Fondul de Rezervă Bugetară, care în patru ani a alocat discreționar 17,4 miliarde de lei.
Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și Ministerul Familiei, de asemenea, risipesc sume enorme, fiecare cheltuind aproximativ 4 miliarde de lei, respectiv 620 de milioane de lei, pe an.
PNL și PSD, acesta este jaful pe care USR vrea să îl oprească. Sunt bani care ar trebui să fie folosiți pentru școli, spitale, autostrăzi, nu pentru sinecurile voastre.

Plătim noi în plus pentru privilegiile lor. Câteva exemple de instituții care risipesc milioane de lei anual. Academia de Științe Tehnice din România, de exemplu, a risipit 12 milioane de lei în ultimii 3 ani pe o „academie” care nu produce nimic. 99,25% din bugetul lor se duce pe indemnizațiile membrilor și cheltuieli de funcționare. […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/usr-in-loc-sa-opreasca-jaful-din-bani-publici-psd-si-pnl-vin-cu-taxe-noi/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 24 iulie 2023 20:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.