Victorie categorică ( 5-0), pentru Dunărea Giurgiu în amicalul cu FK Lokomotiv Ruse!

Victorie categorică ( 5-0), pentru Dunărea Giurgiu în amicalul cu FK Lokomotiv Ruse!

Sâmbătă.după-amiază, Dunărea Giurgiu a disputat o partidă amicală, adversara echipei din Liga a IV-a fiind Lokomotiv Ruse, formaţie care ocupă  locul 16, în campionatul  Ligii a III-a din Bulgaria.

Giurgiuvenii au reușit o victorie la scor, cu  5-0 (2-0). Jocul a fost la discreţia elevilor lui Andrei Nemțescu, care a predat o lecție de fotbal vecinilor de pe celălalt mal al Dunării, în cele 80 de minute jucate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arbitrul întâlnirii a fluierat finalul partidei în minutul 80 din cauza unor incidente care au avut loc pe teren între jucătorii celor două formații. Din păcate oaspeții au jucat tare, peste limitele regulamentului.

Cel mai prolific jucător giurgiuvean a fost  Dicianu cu 3 reuşite, în minutele 31, 41 și 56. Celelalte goluri ale grupării giurgiuvene au fost marcate de Ioniță, min.52 și Bălțat, min.72.

 

 

 

 

 

 

 

 

DUNĂREA: Stanciu – Arpetin, Mitrea, Constantin, Florescu, Ioniță, Mizdrescu, Matache, Blaga, Țangulea, Dicianu. Antrenor: Andrei Nemțescu.

Au mai evoluat în repriza secundă: Vasilescu, Lungu, Calea, Constantinescu, Bălțat, Pasăre și Cazaciuc.

De precizat că jocul a fost urmărit din tribune și de un număr de 20 de deținuți din  Penitenciarul de Maximă Siguranță  Giurgiu.

(Costel Spînu)

FOTO: Costel Nicolae

 

Sâmbătă.după-amiază, Dunărea Giurgiu a disputat o partidă amicală, adversara echipei din Liga a IV-a fiind Lokomotiv Ruse, formaţie care ocupă  locul 16, în campionatul  Ligii a III-a din Bulgaria. Giurgiuvenii au reușit o victorie la scor, cu  5-0 (2-0). Jocul a fost la discreţia elevilor lui Andrei Nemțescu, care a predat o lecție de fotbal […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/victorie-categorica-5-pentru-dunarea-giurgiu-in-amicalul-cu-fk-lokomotiv-ruse/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=victorie-categorica-5-pentru-dunarea-giurgiu-in-amicalul-cu-fk-lokomotiv-ruse
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 11 martie 2023 22:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.