Primarul Dan Rusu ne vorbește despre noua sală de sport care prinde contur, de la o zi la alta, în comuna Adunații Copăceni!

Primarul Dan Rusu ne vorbește despre noua sală de sport care prinde contur, de la o zi la alta, în comuna Adunații Copăceni!

Sala de sport din Adunații Copăceni prinde contur de la o zi la alta.

Astăzi, joi, 23 martie  au fost montate grinzile de susținere, urmând ca în cel mai scurt timp să se facă ranforsările și să fie acoperită – ne declara primarul localității, Dan Rusu, noua construcție fiind realizată pe un teren aflat în Adunații Copăceni, în imediata apropiere a noii Școli, lângă Primărie.

Sunt foarte mulțumit sufletește pentru că sala de sport se află chiar în curtea școlii, putând astfel să-și îndeplinească menirea pentru care a fost construită,  elevii putând să o folosească la maximum, nefiind nevoie să se deplaseze la distanțe foarte mari, ca în alte localități.

Vă dați seama dacă o sală de sport nu o pui lângă școală pentru ca elevii să beneficieze de ea, n-ai făcut nimic. Dacă o pui la jumătatea satului sau pe vreun câmp așa cum s-a întâmplat în alte localități din țară. cine vine la ea – mai spunea primarul Rusu.

Sala este una modernă, încălzită, cu vestiare și cu o capacitate de 108 locuri pe scaune. Vă închipuiți ce frumoase vor  fi deschiderile de nou an școlar organizate în această sală…

Întrebat când ar putea fi inaugurată noua sală de sport din Adunații Copăceni, primarul Dan Rusu ne-a indicat luna iulie a acestui an.

Țin totodată  ca cei care lucrează pe toate șantierele să fie imortalizați pentru a-i face mai responsabili față de lucrările pe care le execută și să nu ia totul în joacă, pentru că vor răspunde  ulterior  de calitatea execuției. Iată motivul pentru care am dorit să apar cu ei în imaginile pe care vi le-am pus la dispoziție pentru a le publica – ne-a mai precizat primarul localității Adunații Copăceni, Dan Rusu.

(Jurnal)

Sala de sport din Adunații Copăceni prinde contur de la o zi la alta. Astăzi, joi, 23 martie  au fost montate grinzile de susținere, urmând ca în cel mai scurt timp să se facă ranforsările și să fie acoperită – ne declara primarul localității, Dan Rusu, noua construcție fiind realizată pe un teren aflat în […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/186431-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=186431-2
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 23 martie 2023 22:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.