Așa cum scriam într-o ediție anterioară a cotidianului nostru, Societatea Apa Service SA Giurgiu a investit în contoare inteligente care va aduce un beneficiu considerabil, în primul rând consumatorilor și implicit societății.

Datorită acestor contoare, consumatorii nu vor mai fi nevoiți să citească apometrele. De acum  se trece într-o altă etapă în care fiecare consumator, care își va deschide un cont pe platforma societății APA SERVICE,  va putea  monitoriza, în timp real (din oră în oră), consumul apei folosite.

Astfel, pe lângă transparența totală, se vor evita,  cu timpul toate reclamațiile cu privire la pierderi, consumul de apă și implicit corecta facturare a consumurilor abonaților – după cum declara directorul societății, Alexandru Popescu.

Sunt disponibile 14.500 de contoare inteligente. Apometrele vor fi montate, gratuit, iar angajații Apa Service vor trebui să monteze toate  contoarele până la finele acestui an.

Montarea dispozitivelor a început deja în cartierul Tineretului și va continua, după un program pe care Societatea  Apa Service îl va anunța din timp, pentru ca giurgiuvenii să poată fi acasă şi să poată permite accesul în locuințe al instalatorilor și totodată semnarea proceselor verbale de efectuare a montajului.

Într-o postare în mediul virtual, directorul Alexandru Popescu, explică întreaga procedură de montare a contoarelor şi beneficiile pe care le vor avea locatarii.

Proiectul este cofinanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, având o valoare (cu TVA) de 11.702.308,19 Lei, din care contribuție APA SERVICE SA GIURGIU este de 590.032,35 lei.

(Jurnal)

Articolul apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 Așa cum scriam într-o ediție anterioară a cotidianului nostru, Societatea Apa Service SA Giurgiu a investit în contoare inteligente care va aduce un beneficiu considerabil, în primul rând consumatorilor și implicit societății. Datorită acestor contoare, consumatorii nu vor mai fi nevoiți să citească apometrele. De acum  se trece într-o altă etapă în care fiecare consumator, […]

Articolul apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/196923-2/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 4 noiembrie 2023 19:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.