Știrile Zilei

Știrile Zilei

– Asociația “Uniți pentru Giurgiu” a premiat copiii cu rezultate deosebite la etapele naționale ale olimpiadelor școlare de limbi străine și arte.  fotbal, baschet și dans. Revenim în Ediția de Seară cu poze de la eveniment.

-Deținătorii de terenuri agricole  din județul Giurgiu iși doresc să se reunească in asociații pentru irigații și, astfel, s-au format comitete de inițiativă. Până la acest moment, în județul Giurgiu au fost constituite 26 de astfel de organizații, cu o suprafață de 28.508 ha, iar în curs de constituire se află încă 4., cu o suprafață de 5.223 ha.

-Deputatul PSD de Giurgiu, Marian Mina,  despre noile masuri fiscale și bugetul pe anul viitor – Măsurile fiscale luate de guvern sunt menite să creeze un mediu concurențial egal și să susțină lupta cu evaziunea fiscală.

Antreprenorii nu trebuie să fie ingrijorați, deoarece vor fi păstrate toate schemele și programele de susținere pentru mediul de afaceri pe care le-am introdus în ultimii doi ani, iar în plus, vor fi bugetate scheme și programe noi, pe lângă cele existente.

Luna viitoare va fi aprobată în Parlament și noua lege a bugetului, și desigur că va fi nevoie de discuții în coaliție, să vedem pe ce variantă urmează sa mergem de la anul, însă un lucru vă pot spune foarte sigur ; nu vor fi măriri de taxe și va exista stabilitate politică.

Acestea, dar și alte subiecte, pe larg, azi pe www.giurgiu-tribune.ro, unde punem ”Știrile, în primul rând!”

28.11.2023

– Asociația “Uniți pentru Giurgiu” a premiat copiii cu rezultate deosebite la etapele naționale ale olimpiadelor școlare de limbi străine și arte.  fotbal, baschet și dans. Revenim în Ediția de…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/30470-2/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 28 noiembrie 2023 11:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.