64 de absolvenți giurgiuveni, absenți de la a doua probă a Bacalaureatului

64 de absolvenți giurgiuveni, absenți de la a doua probă a Bacalaureatului

A început cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului, unde, potrivit Inspectoratului Școlar Giurgiu, s-au înscris 504 candidați pentru a susține probele (integral sau parțial, în funcție de rezultatele obținute în sesiunile anterioare și recunoscute ca atare) în 2 centre de examen.

Prima probă, la Limba și Literatura Română a avut loc marți, 16 august, de unde au absentat 40 de candidați din totalul de 284.

Azi, 17 august, examenul a continuat cu proba obligatorie a profilului ( matematică și istorie), unde s-au înscris 325 de candidați, prezenți pentru a susține proba scrisă fiind 261.

Vineri, 18 august, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării ( 308 candidati înscriși).

Afișarea primelor rezultate va avea loc în data de 25 august (până la ora 12:00). Pentru depunerea contestațiilor a fost alocat intervalul orar 12:00 – 18:00 în aceeași zi.
Examenul național de bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii studiilor liceale care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii:

  • au susţinut probele de evaluare a competenţelor,
  • au susţinut toate probele scrise și au fost notați cel puțin cu 5 la fiecare dintre acestea, obținând cel puţin media 6 la probele scrise.

A început cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului, unde, potrivit Inspectoratului Școlar Giurgiu, s-au înscris 504 candidați pentru a susține probele (integral sau parțial, în funcție de rezultatele obținute în…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/64-de-absolventi-giurgiuveni-absenti-de-la-a-doua-proba-a-bacalaureatului/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 17 august 2023 21:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.