Accident ruier, azi-noapte, la Plopșoru! O femeie a rămas blocată în autoturism…

Accident ruier, azi-noapte, la Plopșoru! O femeie a rămas blocată în autoturism…

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, azi-noapte, în urma unui accident rutier ce s-a produs pe DN 5 (Giurgiu-București), în zona localității Plopșoru.

În eveniment a fost implicat un singur autoturism, găsit în șanțul de pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o descărcare, o ambulanță SMURD și două SAJ.

O femeie în vârstă de 51 de ani, pasageră, era blocată în interior, fiind folosite accesoriile specifice pentru extragerea acesteia în siguranță

Atât aceasta, cât și șoferul, un tânăr în vârstă de 21 de ani, au fost transportați la spital. Ambele persoane erau conștiente și cooperante.

Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări.

Sursa: ISU Giurgiu

Articolul Accident ruier, azi-noapte, la Plopșoru! O femeie a rămas blocată în autoturism… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, azi-noapte, în urma unui accident rutier ce s-a produs pe DN 5 (Giurgiu-București), în zona localității Plopșoru. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, găsit în șanțul de pe marginea drumului. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, […]

Articolul Accident ruier, azi-noapte, la Plopșoru! O femeie a rămas blocată în autoturism… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/accident-ruier-azi-noapte-la-plopsoru-o-femeie-a-ramas-blocata-in-autoturism/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 17 ianuarie 2024 15:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.