Un scurt bilanț al primarului comunei Adunații Copăceni, Daniel RUSU, la finele acestui prim mandat…!

Un scurt bilanț al primarului comunei Adunații Copăceni, Daniel RUSU, la finele acestui prim mandat…!

Primarul localității Adunații Copăceni, Daniel Rusu, a acceptat să facă un scurt bilanț al realizărilor sale, în acest prim mandat.

„Îmi amintesc faptul că în urmă cu 4 ani, în 2020, nu aveam canalizare în localitate. M-am apucat și am reușit să fac un proiect de fundamentare pentru canalizare și astfel  au demarat lucrările de introducere în satul Dărăști-Vlașca,  urmând a se continua cu  Adunații Copăceni, Varlaam și Mogoșești.

Nici cu iluminatul stradal nu stăteam strălucit. Aveam câte o lampă la 4-5 stâlpi…Am reușit între timp să montăm lămpi de iluminat, stradal, pe fiecare stâlp din comună, pe fiecare stradă…

 

Însă cea mai mare realizare a mea este aducțiunea de gaze. Primele branșări s-au făcut la școli, la Primărie,  urmând  cele  de la casele locuitorilor comunei.

 

Tot cu 4 ani în urmă copiii cetățenilor comunei erau obligați să îi ducă pe cei mici într-o altă localitate, la o grădiniță cu program prelungit. Ulterior am reușit să construiesc o grădiniță nou nouță, modernă, tot cu program prelungit… Căci nu odată am spus și o repet, cea mai bună investiție este cea făcută în viitorul copiilor noștri.

Un alt extrem de important proiect  este cel  al modernizării și extinderii dispensarului,  unde care cetățenii să poată să fie tratați și să primească sfaturile medicilor, iar astfel să  realizăm într-o mică măsură  dezvoltarea sistemului sanitar la noi în localitate.”

 

Daniel Rusu ne-a vorbit totodată și despre proiectele pe care dorește să le realizeze în următorul mandat.

„Așa cum vă spuneam, un proiect de important pentru noi toți  este Canalizarea,  începută deja – așa cum vă spuneam la început –  în localitatea Dărăști Vlașca. Aș mai dori realizarea a douăzeci de kilometri de trotuare, începând cu Adunații Copăceni și continuând cu Varlaam și Mogoșești, iar apoi asfaltarea a 15 km de străzi.

Voi continua cu ridicarea altor două școli noi: una în Adunații Copăceni și alta în Dărăști Vlașca. Construirea unui Dispensar nou în satul Dărăști- Vlașca și  potabilizarea apei prin aducerea ei de la Giurgiu, sunt alte două proiecte ce doresc să le realizez. 

 

Nu în ultimul rând este și dorința mea de  realizare a unei săli de sport…

Toate acestea nu vor putea fi însă posibile fără sprijinul și încrederea  cetățenilor,  dar și fără ajutorul echipei de consilieri PNL. Cu aceștia  am  realizat toate proiectele propuse până acum, cu ei le voi duce la bun sfârșit și pe cele ce vor urma. 

După cum ați văzut, am promis, am făcut și voi continua să dezvolt comuna noastră, cu proiecte majore pentru creșterea calității vieții locuitorilor”  – ne-a mai spus primarul Daniel RUSU.

 

(Jurnal)

Articolul Un scurt bilanț al primarului comunei Adunații Copăceni, Daniel RUSU, la finele acestui prim mandat…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Primarul localității Adunații Copăceni, Daniel Rusu, a acceptat să facă un scurt bilanț al realizărilor sale, în acest prim mandat. „Îmi amintesc faptul că în urmă cu 4 ani, în 2020, nu aveam canalizare în localitate. M-am apucat și am reușit să fac un proiect de fundamentare pentru canalizare și astfel  au demarat lucrările de […]

Articolul Un scurt bilanț al primarului comunei Adunații Copăceni, Daniel RUSU, la finele acestui prim mandat…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-scurt-bilant-al-primarului-comunei-adunatii-copaceni-daniel-rusu-la-finele-acestui-prim-mandat/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 3 mai 2024 22:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.