Autoturism căutat de autoritățile din Slovacia, descoperit în Frontiera Giurgiu

Autoturism căutat de autoritățile din Slovacia, descoperit în Frontiera Giurgiu

Duminică,  15 octombrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la control, un cetățean bulgar, în vârstă de 53 de ani, aflat la volanul unui microbuz, înmatriculat în Bulgaria, ce transporta pe platformă un autoturism marca BMW cu număr de înmatriculare specific Germania.

Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul aflat pe platformă, marca BMW, figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autoritățile din Slovacia.

Șoferul platformei a declarat poliţiştilor că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul se afla în litigiu.

Mijlocul de transport, estimat la o valoare de 50.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la infracțiunea de furt, faptă prevăzută de art. 270, alin. 1 din Codul Penal.

(Sursa : ITPF Giurgiu)

Articolul Autoturism căutat de autoritățile din Slovacia, descoperit în Frontiera Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Duminică,  15 octombrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la control, un cetățean bulgar, în vârstă de 53 de ani, aflat la volanul unui microbuz, înmatriculat în Bulgaria, ce transporta pe platformă un autoturism marca BMW cu număr de înmatriculare specific Germania. Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat […]

Articolul Autoturism căutat de autoritățile din Slovacia, descoperit în Frontiera Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/autoturism-cautat-de-autoritatile-din-slovacia-descoperit-in-frontiera-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 16 octombrie 2023 16:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.