ANM: vremea rămâne instabilă în următoarele zile, apoi se încălzește treptat

ANM: vremea rămâne instabilă în următoarele zile, apoi se încălzește treptat

După mai multe zile friguroase, vremea se schimbă în întreaga țară. În următoarele zile, temperaturile rămân modeste pentru această perioadă a anului. În schimb, începând de săptămâna viitoare, valorile termice vor înregistra ușoare creșteri. Administraţia Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

ANM a emis prognoza meteo pentru intervalul 13 mai – 10 iunie 2024. Conform acesteia, vremea se va menține instabilă și în următoarele zile. Potrivit meteorologilor, o încălzire treptată a vremii este așteptată pentru săptămâna următoare. Aceasta va continua și în următoarele săptămâni.

În intervalul 13 – 20 mai 2024, temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă a anului. Mai cald va fi în regiunile vestice, în timp ce valorile termice vor fi ușor mai coborâte în cele sudice și estice. În restul teritoriului, temperatura medie a aerului se va situa în jurul valorilor normale pentru această perioadă a anului. De asemenea, cantitățile de precipitații vor fi mai scăzute.

Când scăpăm de ploi

În perioada20 – 27 mai 2024, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului. De asemenea, cantitățile de precipitații urmează să scadă treptat la nivelul întregii țări. La finalul lunii mai, în intervalul 27 mai – 3 iunie, temperaturile vor înregistra ușoare creșteri. (www.evz.ro)

 

După mai multe zile friguroase, vremea se schimbă în întreaga țară. În următoarele zile, temperaturile rămân modeste pentru această perioadă


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/anm-vremea-ramane-instabila-in-urmatoarele-zile-apoi-se-incalzeste-treptat/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 10 mai 2024 15:34

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.