Adunătură pestriță pe listele de candidați la Parlamentul European: actori, mecanici sau starlete ar vrea să decidă soarta Europei

Adunătură pestriță pe listele de candidați la Parlamentul European: actori, mecanici sau starlete ar vrea să decidă soarta Europei

Actori, mecanici, șomeri, designeri de modă, starlete sau stewardese. Așa arată oferta României pentru Parlamentul European în acest an. Cu toții speră să reprezinte România de la Bruxelles, să poată participa la luarea unor decizii importante referitoare la viziunea politică, securitatea comună și protejarea drepturilor omului în statele membre. 

Raluca Podea este profesor de educație fizică, în prezent freelancer. Vedeta cu forme de invidiat este cunoscută pentru diversele apariții în show-urile de televiziune, precum și de pe urma relației pe care a avut-o cu Florin Pastramă, actualul soț al Brigittei Sfăt. Acum, vrea să își facă numele cunoscut în Parlamentul European.

Amalia Bellatoni, fostă stewardesă și concurentă la una dintre cele mai cunoscute emisiuni culinare, este și ea candidată la Bruxelles. Este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, iar în postările sale din ultimii ani a criticat de multe ori sistemul de învățământ din România. Anul trecut, părinții de la școala unde predă au protestat, pe motiv că aceasta nu ar fi suficient de bine pregătită pentru postul pe care-l ocupă.

Florin Călinescu este un alt nume care vrea de pe scenă direct în Parlamentul European. În 2020, actorul a candidat la Primăria Capitalei și s-a clasat pe locul 4. Anul acesta a anunțat că vrea să se înscrie și la alegerile prezidențiale.

Iancu Armaș a fost și el validat drept candidat la alegerile europarlamentare. În cererea depusă la Biroul Electoral Central a scris că este diplomat de meserie, dar în prezent nu are o ocupație.

Pentru un post la Bruxelles se luptă și Mihaela Maria, designer de meserie, Gavril-Lucian Gal, mecanic auto și apicultor, Ioan Mircea Grecu, șofer și casnic, precum și Adrian Bogdan Cadăr, agent constatator și consultant în asigurări. (www.realitatea.net)

Actori, mecanici, șomeri, designeri de modă, starlete sau stewardese. Așa arată oferta României pentru Parlamentul European în acest an. Cu


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/adunatura-pestrita-pe-listele-de-candidati-la-parlamentul-european-actori-mecanici-sau-starlete-ar-vrea-sa-decida-soarta-europei/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 10 mai 2024 15:34

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.