Câștigătorii concursului ”Mesajul meu antidrog”, premiați la Consiliul Județean

Câștigătorii concursului ”Mesajul meu antidrog”, premiați la Consiliul Județean

Festivitatea de premiere a elevilor ce au prezentat cele mai bune lucrări în faza județeană a concursului național ”Mesajul meu antidrog” a avut loc marți, în sala de festivități a Consiliului Județean.

Concursul reprezintă un proiect de prevenire a consumului de droguri în rândul elevilor, derulat sub forma unei competiții naționale în cadrul căreia elevii își exprimă, într-o formă de comunicare originală (culturală, artistică sau sportivă) opiniile și atitudinile în legătură cu consumul de droguri.

În ediția din acest an au fost înscriși  97 de elevi, ce au prezentat lucrări la secțiunile film de scurt metraj și spot video și arte vizuale.

Pe lângă diplome, câștigătorii au fost recompensați cu diverse gadgeturi (căști, brățări fitness, boxe wireless), dar și cu rucsacuri, trotinete ori articole sportive.

La finalul festivității, președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu, a transmis un mesaj:

”Copii și tineri, preocupați de pericolul dependenței dar și a afecțiunilor generate de consumul de droguri, au fost premiați astăzi, urmare a concursului “Mesajul meu antidrog!”.

Tabloul prezentat reprezintă locul III la nivel național, un mesaj ce surprinde bariera dintre inocență și urâțenia dependenței, a fost obținut de Mihaela Răchită din Roata de Jos.

Felicitări copiilor, părinților, profesorilor, lucrătorilor MAI implicați, colegilor și, mai ales, tuturor celor care incearcă să convingă în stânga si dreapta că drogurile reprezintă pericolul perfid al tinerei generații.”

Festivitatea de premiere a elevilor ce au prezentat cele mai bune lucrări în faza județeană a concursului național ”Mesajul meu


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/castigatorii-concursului-mesajul-meu-antidrog-premiati-la-consiliul-judetean/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 8 august 2023 19:31

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.