Ce mai sparge giurgiuveanul? SEMAFOARE!

Ce mai sparge giurgiuveanul? SEMAFOARE!

 Câțiva cititori ai cotidianului nostru ne-au semnalat  recent că unul dintre semafoarele prezente în intersecția parcului ALEI a fost spart, probabil de un cetățean care se deplasa cu bicicleta sau pe scuter,  după cum ne spunea directorul Giurgiu Servicii Publice, Adrian Răcaru, societate care are în administrare aceste instalații.

El a fost spart de pe o bicicletă sau un motoscuter, căci dacă era lovit de mașină, ar fi lovit stâlpul mai întâi – ne spunea directorul Răcaru.

 Acesta ne relata faptul că doar cu puțin timp în urmă un alt semafor a fost distrus în același mod, la intersecția străzii TABIEI!   Adrian Răcaru, directorul Giurgiu Servicii Publice, ne mai spunea că asemenea situații  se întâlnesc aproape permanent pe raza orașului!

Anumiți giurgiuveni  continuă încă să distrugă bunuri stradale importante, în cazul de față semafoare, punându-i astfel în dificultate atât pe pietoni, cât și pe șoferii aflați în trafic – ne spunea directorul GSP.

El ne mai preciza că semafoarele amintite mai sus au fost sparte în perioada din jurul sărbătorii de Sfântă Mărie și că GSP urmează, din puținul deținut de societate, să achiziționeze în următoarea perioadă un set de piese pentru înlocuirea celor deteriorate, ”ca să aibă ce sparge lumea” – mai preciza, cu ironie, directorul Adrian Răcaru

Unii cetățeni ne-au solicitat să cerem administrației locale instalarea de oglinzi stradale concave  ușurând  vizibilitatea conducătorilor auto  în anumite puncte din oraș, precum intersecția șoselei ce iese din  cartierul Oinac cu cea ce  iese  pe centură.

În urma  discuțiilor purtate cu directorul GSP am aflat că astfel de oglinzi au existat la un moment dat în orașul nostru, însă ele au fost sparte ori furate.

  Iată de ce facem apel către toți giurgiuvenii: respectați-vă orașul ! Nimănui nu îi place să trăiască în mizerie! Coșurile de gunoi de pe  marginea străzii, cât și tomberoanele,  există și ele  cu un motiv – mai spunea directorul GSP.

( Lavinia DUMITRU)

 

Articolul Ce mai sparge giurgiuveanul? SEMAFOARE! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 Câțiva cititori ai cotidianului nostru ne-au semnalat  recent că unul dintre semafoarele prezente în intersecția parcului ALEI a fost spart, probabil de un cetățean care se deplasa cu bicicleta sau pe scuter,  după cum ne spunea directorul Giurgiu Servicii Publice, Adrian Răcaru, societate care are în administrare aceste instalații. El a fost spart de pe […]

Articolul Ce mai sparge giurgiuveanul? SEMAFOARE! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/ce-mai-sparge-giurgiuveanul-semafoare/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 24 august 2023 21:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.