Cea mai mare surpriză a alegerilor din 9 iunie: primarul Cătălin Corbea nu mai candidează pentru un nou mandat!

Perioada depunerii candidaturilor pentru alegerile din 9 iunie s-a încheiat, așa că, în linii mari, se cunosc candidații ce se luptă pentru posturile de primari și consilieri locali în localitățile județului, precum și cei care aspiră la un fotoliu de consilier județean sau la șefia acestui for.

Dacă trecerile primarilor de la un partid la altul nu mai reprezintă nicio surpriză, decizia primarului din Prundu (unul din cei mai apreciați edili din județ) este, într-adevăr, o mare surpriză; cu puțin timp înainte de încheierea perioadei de depunere a candidaturilor, acesta a hotărât că nu mai candidează pentru un nou mandat și că îl susține pe viceprimarul Gigi Cristescu (candidatul PNL).

Asta nu înseamnă, însă, că primarul din Prundu iese de pe scena politică; el va candida la alegerile parlamentare, pe un loc eligibil pentru Senat, pe lista PNL Giurgiu.

La scurt timp după ce au aflat de decizia lui Cătălin Corbea, colegii de la giurgiupesurse.ro l-au contactat telefonic; edilul a confirmat decizia de a nu mai candida la Primărie, declarând:

Aşa este, primăria nu este o chestiune pe viaţă, primarii trebuie să facă şi un pas în lateral.

Decizia mea este una firească şi sunt mulţumit pentru ce am realizat pentru Prundu şi pentru faptul că am reuşit să duc la bun sfârşit toate proiectele.

Predau ştafeta viceprimarului Gigi Cristescu care mi-a fost coleg de bancă, coleg de serviciu şi îmi este şi un foarte bun prieten. Am lucrat împreună în administraţie timp de 16 ani şi sunt convins că va continua modernizarea comunei şi cu sprijinul meu, bineînţeles. Îi doresc succes!

Eu am decis să candidez la alegerile parlamentare deoarece zona aceasta a judeţului nu a fost reprezentată în parlament timp de 25 de ani. Ultima oară a fost senator unchiul meu, Dragoş Popescu.

Pentru un post de parlamentar sunt susţinut de către PNL Giurgiu. Echipa pe care o are PNL Giurgiu este cea mai puternică echipă politică din ultima perioadă.”

 

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.