Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu: Cu prilejul Zilei Mondiale a Diabetului, OFSD şi TSD Giurgiu vă invită să faceţi un prim pas pentru depistarea precoce a acestei boli şi să vă testaţi glicemia!

Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu: Cu prilejul Zilei Mondiale a Diabetului, OFSD şi TSD Giurgiu vă invită să faceţi un prim pas pentru depistarea precoce a acestei boli şi să vă testaţi glicemia!

ziua diabetului

În fiecare an, pe 14 noiembrie, marcăm Ziua Mondială a Diabetului. Este o zi specială, dedicată aducerii în prim-plan a unei lupte cu care se confruntă atât de mulți dintre noi. Diabetul zaharat nu este doar o afecțiune, ci o realitate a vieților noastre, iar împreună suntem parte din soluție.
Cu prilejul Zilei Mondiale a Diabetului, OFSD şi TSD Giurgiu vă invită să faceţi un prim pas pentru depistarea precoce a acestei boli şi să vă testaţi glicemia!
Vom fi prezenţi în trei zone din municipiul Giurgiu: în Piaţa Centrală, în Cartierul Policlinică şi în Cartierul Tineretului, între orele 10.00 şi 12.00. Vom amenaja puncte de lucru pe care le veţi identifica foarte uşor.
Colegele mele vă vor efectua testele, în siguranţă! Pentru un rezultat corect, nu trebuie să consumaţi alimente înainte.
Vă aşteptăm cu drag!

În fiecare an, pe 14 noiembrie, marcăm Ziua Mondială a Diabetului. Este o zi specială, dedicată aducerii în prim-plan a unei lupte cu care se confruntă atât de mulți dintre noi. Diabetul zaharat nu este doar o afecțiune, ci o realitate a vieților noastre, iar împreună suntem parte din soluție. Cu prilejul Zilei Mondiale a […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/cristina-elena-dinu-deputat-psd-de-giurgiu-cu-prilejul-zilei-mondiale-a-diabetului-ofsd-si-tsd-giurgiu-va-invita-sa-faceti-un-prim-pas-pentru-depistarea-precoce-a-acestei-boli-si-sa-va-testati-glic/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 13 noiembrie 2023 13:08

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.