Cupa României la PADBOL, câștigată de o echipă de giurgiuveni

Cupa României la PADBOL, câștigată de o echipă de giurgiuveni


Bucurie mare pentru echipa de PADBOL Giurgiu.

Compusă din giurgiuvenii Gabriel Turnea, Mugurel Vasile și manageriată de Valentin Andrei, echipa de PADBOL Giurgiu și-a adjudecat trofeul alocat locului întâi, în cadrul celei de-a treia ediții a Cupei României.

Campionatul a avut loc în perioada 8-10 septembrie, pe Complexul Sportiv Național ”Lia Manoliu”, în cadrul căruia s-au întrecut 18 echipe din toată țara.

Băieții noștri au parcurs cu brio etapele accederii în finală și după o partidă aprigă au rușit să câștige titlul de campioni ai României.

PADBOL este un sport care a ajuns în România în urmă  cu 8 ani, devenind din ce în ce mai cunoscut, mai ales că, acum două luni a luat ființă Federația Română de Padbol.

Este un joc de echipă (doi coechipieri) care combină fotbalul, tenisul, padelul și squash, practicat pe un teren de 60 mp.

Bucurie mare pentru echipa de PADBOL Giurgiu. Compusă din giurgiuvenii Gabriel Turnea, Mugurel Vasile și manageriată de Valentin Andrei, echipa de PADBOL Giurgiu și-a adjudecat trofeul alocat locului întâi, în…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/cupa-romaniei-la-padbol-castigata-de-o-echipa-de-giurgiuveni/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 11 septembrie 2023 14:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.