Noi donații pentru copiii din grija DGASPC

Noi donații pentru copiii din grija DGASPC

71 de ghiozdane echipate au fost donate de Asociația Eco-Durabil, înainte de începerea cursurilor școlare, copiilor beneficiari de măsură de protecție specială la Complexul de Servicii Sociale și casele de tip familial din Giurgiu, structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu; reprezentanții acestei asociații au fost prezenți în data de 8 septembrie 2023 în mijlocul copiilor beneficiari de măsură de protecție specială de la Complexul de Servicii Sociale pentru a le înmâna ghiozdanele și le-au urat succes în noul an școlar.

După cum au declarat reprezentanții asociației, donația a fost făcută în cadrul campaniei “O mână de ajutor pentru educație”, cu sprijinul companiilor Ramboll, Ecoapa Design, Interstar (Igienol, Vileda, Rivex), Rostar, precum și oamenilor cu suflet mare care au dorit să se implice.

În cadrul aceleiași campanii au fost donate materiale de curățenie și igienizare pentru structurile de tip rezidențial pentru copii din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu multumește tuturor celor implicați în această acțiune caritabilă.

 

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

 

 

 

 

 

71 de ghiozdane echipate au fost donate de Asociația Eco-Durabil, înainte de începerea cursurilor școlare, copiilor beneficiari de măsură de


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/noi-donatii-pentru-copiii-din-grija-dgaspc/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 11 septembrie 2023 14:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.