De ziua Poliției Române, 90 de polițiști au fost avansați! Totodată au fost dăruite biciclete celor mai buni elevi la învățătură, din Municipiu!

De ziua Poliției Române, 90 de polițiști au fost avansați! Totodată au fost dăruite biciclete celor mai buni elevi la învățătură, din Municipiu!

 Luni,  25 martie, Poliţia Română aniversează 202 ani de atestare documentară.

Astfel, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, polițiștii giurgiuveni s-au aflat alături de cetăţeni, pentru a sărbători.

În sala de festivităţi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, începând cu ora 10.00, s-a desfăşurat o şedinţă festivă cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, în cadrul căreia a fost prezentată semnificaţia Zilei Poliţiei Române şi repere istorice.

În cadrul şedinţei, s-a citit Dispoziţia Şefului Inspectoratului cu privire la avansarea în gradul profesional următor a 71 de polițiști și avansarea înainte de termen pentru merite excepționale în activitatea profesională a 19 polițiști giurgiuveni.

De asemenea, au fost acordate, pentru îndeplinirea în condiții foarte bune a atribuțiilor de serviciu, 9 felicitări și mulțumiri scrise.

Ieri, 24 martie, Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu a organizat pe esplanada Teatrului Tudor Vianu din municipiul Giurgiu mai multe activități în cadrul cărora au fost prezentate mijloacele şi metodele folosite de poliţiştii giurgiuveni în misiunile specifice.

Începând cu ora 10.00, persoanele care le-au fost alături au asistat la programul oferit de poliţişti: prezentarea unor elemente de tehnică şi dotare (motociclete, autoturisme şi autoutilitare, armament, etc.) ; prezentarea armamentului și tehnicii din dotarea Serviciului Acţiuni Speciale; prezentarea autolaboratorului criminalistic mobil destinat cercetării la fața locului, cu tehnica foto-video digitală, trusele specializate și echipamentele criminalistice necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme existente în câmpul infracțional; prezentarea Laboratorului de Educație Rutieră din dotarea Serviciului Rutier; prezentarea autospecialei din dotarea Biroului pentru Protecția Animalelor și a Serviciului de Investigarea Criminalității Economice.

De asemenea, au fost oferite publicului pliante, broșuri, pixuri și insigne pentru informarea cât mai corectă cu privire la activitatea polițiștilor, iar 4 copii aflați în evidențele D.G.A.S.P.C. Giurgiu au fost premiați, pentru merite deosebite la învățătură, cu biciclete.

 

Polițiștii prezenți am fost asaltați cu întrebări de către micii vizitatori și am fost încântați să le fim la dispoziție și să le lămurim toate curiozitățile legate de munca de poliție.

(Jurnal)

 

 

Articolul De ziua Poliției Române, 90 de polițiști au fost avansați! Totodată au fost dăruite biciclete celor mai buni elevi la învățătură, din Municipiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 Luni,  25 martie, Poliţia Română aniversează 202 ani de atestare documentară. Astfel, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, polițiștii giurgiuveni s-au aflat alături de cetăţeni, pentru a sărbători. În sala de festivităţi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, începând cu ora 10.00, s-a desfăşurat o şedinţă festivă cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, în cadrul […]

Articolul De ziua Poliției Române, 90 de polițiști au fost avansați! Totodată au fost dăruite biciclete celor mai buni elevi la învățătură, din Municipiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/de-ziua-politiei-romane-90-de-politisti-au-fost-avansati-totodata-au-fost-daruite-biciclete-celor-mai-buni-elevi-la-invatatura-din-municipiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 25 martie 2024 16:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.