FOTBAL. Începe play-off-ul și în Liga III-a! Vineri se va disputa meciul CS Dinamo București – Dunărea Giurgiu

FOTBAL. Începe play-off-ul și în Liga III-a! Vineri se va disputa meciul CS Dinamo București – Dunărea Giurgiu

Dunărea Giurgiu va debuta vineri, 29 martie, în play-off-ul Ligii a III-a, seria a 4-a, după un campionat cu obiectivul realizat. Giurgiuvenii vor evolua în prima etapă  din play-off, pe terenul din Ștefan cel Mare, cu CS Dinamo București, vineri, 29 martie.

Giurgiuvenii sunt încrezători că vor face o partidă foarte bună la Bucureşti şi că vor juca cel puţin de la egal la egal cu Dinamo.

După calificarea în play-off vine foarte repede şi primul meci. Ne-a trecut starea de euforie de după calificare, acum suntem concentraţi doar la partida cu Dinamo București.  Vom avea o partidă dificilă cu Dinamo… Ei au obiectiv promovarea în Liga a II-a, dar pe noi nu ne interesează… Vreau să facem o figură frumoasă, să nu facem doar act de prezenţă în play-off. Deci meciul de vineri e deschis oricărui rezultat. Vrem să ne clasăm cât mai sus. Cred că e o experienţă bună pentru jucători care sunt la primul sezon, să joace acum în play-off ” – a declarat prof. Mirel Marin-director și manager Dunărea Giurgiu

În cele două dueluri directe din sezonul regulat, Dunărea s-a impus cu 1-0, pe teren propriu şi a pierdut cu 1-2, în deplasarea de la București.

CS Dinamo București  –  Dunărea Giurgiu,  meci din prima etapă din play-off, va avea loc vineri, 29 martie 2024, pe stadionul Dinamo, din București, de la ora 15:00.

                      Etapa 1 –Play-off

                    Vineri, 29 martie 2024 :        ,

    ●Ora 15.00,  CS Dinamo Bucureşti –   Dunărea  Giurgiu

    ●Ora 15.00,  SC Popeşti-Leordeni   –   CS Blejoi

Play-off-ul se va juca în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape.

                          Etapa 1 Play-out

                       Vineri, 29 martie 2024:

    ● Ora 15.00 AS FC Pucioasa   –   CS Păuleşti

                      Sâmbătă, 30 martie 2024 :,

    ●Ora 15.00  CSM Flacăra Moreni –  Tricolorul Breaza

    ●Ora 15.00  CSO Plopeni   –    Aro Muscelul C-Lung Muscel

 Play-out-ul se va juca în format tur-retur, 10 etape.

 

     (Costel Spînu)

Articolul FOTBAL. Începe play-off-ul și în Liga III-a! Vineri se va disputa meciul CS Dinamo București – Dunărea Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Dunărea Giurgiu va debuta vineri, 29 martie, în play-off-ul Ligii a III-a, seria a 4-a, după un campionat cu obiectivul realizat. Giurgiuvenii vor evolua în prima etapă  din play-off, pe terenul din Ștefan cel Mare, cu CS Dinamo București, vineri, 29 martie. Giurgiuvenii sunt încrezători că vor face o partidă foarte bună la Bucureşti şi […]

Articolul FOTBAL. Începe play-off-ul și în Liga III-a! Vineri se va disputa meciul CS Dinamo București – Dunărea Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-incepe-play-off-ul-si-in-liga-iii-a-vineri-se-va-disputa-meciul-cs-dinamo-bucuresti-dunarea-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 28 martie 2024 14:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.