FOTBAL. Liga 4-a, play-off, etapa a 5-a / Derby-ul marilor orgolii se joacă la Remuș!

FOTBAL. Liga 4-a, play-off, etapa a 5-a / Derby-ul marilor orgolii se joacă la Remuș!

Play-off-ul Ligii a IV-a din județul Giurgiu, la fotbal, programeazã sâmbătă, 30 martie, 2024, de la ora 16.00, la Remuș, duelul dintre Energia Remuș si Victoria Adunații Copăceni (foto), un adevãrat derby al ambițiilor și orgoliilor.

Confruntarea dintre Energia și Victoria face parte din cadrul rundei cu numărul 5 din play-off-ul Ligii a IV-a. O partidă ce este așteptată cu mare interes de suporterii celor două echipe. Energia Remuș va aborda acest derby al Sudului, de pe locul 6 al ierarhiei, cu cele 3 puncte acumulate, în timp ce Victoria Adunații Copăceni se situează pe locul 5, cu 8 puncte, adunate în patru runde.

Oaspeții, pregătiți de Petrișor Păunescu și Ion Văduva, au avantajul unui lot superior valoric și numeric, dar Remușul își va pune toatã ambiția și determinarea de care este nevoie pentru a obține Victoria.

Băieții lui George Șanțmare, doresc reabilitarea în fața propriilor suporteri,  care sunt supărați după acel 0-6 din tur, iar vizitatorii, la rândul lor, vor cele trei puncte pentru a se menține în lupta pentru primul loc. De aceea spunem că acest meci este unul al ambițiilor și orgoliilor…

Programul etapei a 5-a, play-off, Liga a IV-a:

Dunărea Găujani- Avîntul Florești                    (ora 16.00)

FC Bolintin Malu Spart – Luceafărul Trestieni   (ora 11.00)

Energia Rrmuș -Victoria Adunații Copăceni      (ora 16.00)

FC Tîntava- Axi Adunații Copăceni                    (ora 16.00)

(Costel Spînu)

Articolul FOTBAL. Liga 4-a, play-off, etapa a 5-a / Derby-ul marilor orgolii se joacă la Remuș! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Play-off-ul Ligii a IV-a din județul Giurgiu, la fotbal, programeazã sâmbătă, 30 martie, 2024, de la ora 16.00, la Remuș, duelul dintre Energia Remuș si Victoria Adunații Copăceni (foto), un adevãrat derby al ambițiilor și orgoliilor. Confruntarea dintre Energia și Victoria face parte din cadrul rundei cu numărul 5 din play-off-ul Ligii a IV-a. O […]

Articolul FOTBAL. Liga 4-a, play-off, etapa a 5-a / Derby-ul marilor orgolii se joacă la Remuș! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-liga-4-a-play-off-etapa-a-5-a-derby-ul-marilor-orgolii-se-joaca-la-remus/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 28 martie 2024 14:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.