Skip to content

FOTBAL . Liga IV-a, seria Sud: ”Viitorul Vedea ” – ”Dunărea Giurgiu”, în runda a 19-a, a sezonului regulat

FOTBAL . Liga IV-a, seria Sud: ”Viitorul Vedea ” – ”Dunărea Giurgiu”, în runda a 19-a, a sezonului regulat

”Viitorul Vedea” va întâlni liderul clasamentului Liigii a 4-a, seriei Sud, ”Dunărea Giurgiu” (foto), într-o partidă din etapa a 19-a, programată sâmbătă, 29 aprilie, cu începere de la ora 16.00.

 Formația giurgiuveană pleacă din postura de favorită în partida găzduită de stadionul „Comunal” din Vedea, chiar dacă gazdele visează la o surpriză.

În actualul sezon al Ligii a IV-a, echipa de fotbal ”Viitorul Vedea” nu și-a găsit locul pe teren, traversând o perioadă grea de care parcă  nu mai are scăpare.

Aflându-se pe locul 11 în Clasament, cu un total de 9 puncte în , ,fotbaliștii din Vedea trebuie să lupte pentru evitarea retrogradării…

O partidă aparent dezechilibrată, cel puțin din perspectiva locurilor ocupate în clasament, dintre ”Viitorul Vedea”  și ”Dunărea Giurgiu” .

Prima echipă calificată în play-off-ul pentru desemnarea campioanei județene, ”Dunărea Giurgiu”, ocupă fotoliul de lider al seriei Sud, cu 46 de puncte.

„Nu cred că se pune problema învingătoarei. Din câte știu,  nu ar exista vreun motiv să nu câștigăm. Miza acestui joc sunt  cele trei puncte…Nu avem  nicio emoție pentru a obține victoria.În mod cert  vom învinge la Vedea.   Singura dilemă este, la ce diferență,  asta nu știu!  Importantă este însă victoria, pentru că orice victorie înseamnă puncte pentru Dunărea,” – ne-a  declarat prof. Mirel Eugen Marin, director și manager al Clubului  ”Dunărea Giurgiu”.

În tur, meciul dintre ”Dunărea Giurgiu” și ”Viitorul Vedea”  s-a încheiat cu scorul de 12-0, pentru giurgiuveni.

(Costel Spînu)

Foto Costel Nicolae

”Viitorul Vedea” va întâlni liderul clasamentului Liigii a 4-a, seriei Sud, ”Dunărea Giurgiu” (foto), într-o partidă din etapa a 19-a, programată sâmbătă, 29 aprilie, cu începere de la ora 16.00.  Formația giurgiuveană pleacă din postura de favorită în partida găzduită de stadionul „Comunal” din Vedea, chiar dacă gazdele visează la o surpriză. În actualul sezon […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-liga-iv-a-seria-sud-viitorul-vedea-dunarea-giurgiu-in-runda-a-19-a-a-sezonului-regulat/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fotbal-liga-iv-a-seria-sud-viitorul-vedea-dunarea-giurgiu-in-runda-a-19-a-a-sezonului-regulat
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 28 aprilie 2023 09:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Designed using Unos. Powered by WordPress.

×

Apreciaza pagina sa afli ultimele stiri!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com