Gabriela Horga, deputat PNL de Giurgiu: În fiecare an, la data de 15 mai, este sărbătorită Ziua Internaţională a Familiei, pentru a marca importanţa crucială pe care familiile o au în construcția unei societăți moderne!

Gabriela Horga, deputat PNL de Giurgiu: În fiecare an, la data de 15 mai, este sărbătorită Ziua Internaţională a Familiei, pentru a marca importanţa crucială pe care familiile o au în construcția unei societăți moderne!

Gabriela Horga

M-am implicat, alăturii de colegii mei din PNL, în aprobarea mai multor măsuri concrete de sprijinire a familiilor. Am votat actele normative inițiate de Guvern privind majorarea alocațiilor pentru copii. Printre propunerile legislative pe care le-am inițiat, alături de colegi din PNL, se numără cele referitoare la majorarea limitelor indemnizației de creștere a copilului sau la acordarea priorității femeilor însărcinate și părinților la casieriile unităților comerciale, precum și la ghișeele instituțiilor publice.
Pe de altă parte, guvernul condus de un premier liberal folosește fonduri europene pentru a construi peste 100 de creșe noi, unde vor fi îngrijiți peste 7.000 de copii.
5.000 de familii defavorizate cu copii nou-născuți primesc un sprijin în valoare de 2.000 lei pentru trusouri, din fonduri europene. Ajutorul conține scutece și alte articole vestimentare, produse pentru igienă și medicale și se acordă în primele trei luni de la nașterea copiilor.

M-am implicat, alăturii de colegii mei din PNL, în aprobarea mai multor măsuri concrete de sprijinire a familiilor. Am votat actele normative inițiate de Guvern privind majorarea alocațiilor pentru copii. Printre propunerile legislative pe care le-am inițiat, alături de colegi din PNL, se numără cele referitoare la majorarea limitelor indemnizației de creștere a copilului sau […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/gabriela-horga-deputat-pnl-de-giurgiu-in-fiecare-an-la-data-de-15-mai-este-sarbatorita-ziua-internationala-a-familiei-pentru-a-marca-importanta-cruciala-pe-care-familiile-o-au-in-constructia-unei/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 15 mai 2023 21:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.