Incendiile de vegetație provoacă mari probleme: circulația pe calea ferată spre Videle a fost oprită, din cauza fumului

Incendiile de vegetație provoacă mari probleme: circulația pe calea ferată spre Videle a fost oprită, din cauza fumului

Circulaţia feroviară pe ruta Bucureşti – Videle este întreruptă temporar vineri după-amiază între staţiile Zăvestreni şi Vadu Lat, în urma izbucnirii unui incendiu de vegetaţie uscată în apropierea căii ferate.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în urmă cu puţin timp să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, lăstăriş şi mărăciniş, în localitatea Vadu Lat. Incendiul se manifestă în mai multe focare, în apropierea căii ferate şi a unei păduri. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos şi Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere şi o cisternă. Pentru ca pompierii să poată interveni în condiţii de siguranţă, circulaţia feroviară între staţiile Zăvestreni-Vadu Lat, de pe secţia Bucureşti-Videle, este întreruptă temporar’, se arată într-un comunicat de presă emis de ISU Giurgiu.

Echipajele ajunse la faţa locului acţionează astfel încât să protejeze fondul forestier şi infrastructura feroviară, limitând propagarea flăcărilor. (www.agerpres.ro)

Circulaţia feroviară pe ruta Bucureşti – Videle este întreruptă temporar vineri după-amiază între staţiile Zăvestreni şi Vadu Lat, în urma


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/incendiile-de-vegetatie-provoaca-mari-probleme-circulatia-pe-calea-ferata-spre-videle-a-fost-oprita-din-cauza-fumului/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 29 septembrie 2023 15:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.