Incendiu într-un apartament, pe str. Argedava din municipiul Giurgiu

Incendiu într-un apartament, pe str. Argedava din municipiul Giurgiu

Un scurtcircuit produs la mașina de spălat a provocat un incendiu într-un apartament, pe str. Argedava din municipiul Giurgiu.

Din fericire, proprietara a observat la timp incendiul și a cerut ajutorul pompierilor. Evenimentul s-a produs astăzi, în jurul prânzului.
Când au ajuns pompierii, ardeau motorul mașinii de spălat și cablul de alimentare. Incendiul a fost stins în scurt timp, iar apartamentul, situat la etajul IV, a fost aerisit. Nu a fost necesară evacuarea persoanelor care locuiesc pe scara respectivă. Proprietara, în vârstă de 40 de ani, a fost monitorizată de un echipaj al ambulanței, la domiciliu.


La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime, două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, o ambulanță SAJ și Poliția.

Un scurtcircuit produs la mașina de spălat a provocat un incendiu într-un apartament, pe str. Argedava din municipiul Giurgiu. Din fericire, proprietara a observat la timp incendiul și a cerut…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/incendiu-intr-un-apartament-pe-str-argedava-din-municipiul-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 28 iulie 2023 12:26

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.