Skip to content

Iulian Naipeanu, coordonator al AUR Giurgiu: „Echipa AUR va câștiga tot ceea ce înseamnă alegeri  în Giurgiu, în 2024!”

Iulian Naipeanu, coordonator al AUR Giurgiu: „Echipa AUR va câștiga tot ceea ce înseamnă alegeri  în Giurgiu, în 2024!”

Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR), filiala Giurgiu a organizat marți, 19 martie, săptămânala sa conferință de presă, la care au fost invitați două nume consacrate în rândul partidului…

În deschiderea conferinței, Iulian Naipeanu, coordonatorul filialei Giurgiu a dorit să precizeze faptul că peste doar câteva zile va împlini 3 ani de când  conduce această filială…

Și așa cum am promis giurgiuvenilor voi aduce în fața lor doar oameni de calitate” – a  spus liderul AUR Giurgiu, care după acest scurt preambul i-a prezentat pe invitații săi:  Gheorghe Piperea, reputat avocat și  profesor  universitar, Dorin Cândea, candidat la președinția Consiliului Județean,  alături de Bogdan Bratu, candidatul filialei pentru funcția de primar al municipiului și Ionuț Dobrescu, un antreprenor de succes, ce va deschide lista consilierilor locali din partea AUR – după cum a precizat Iulian Naipeanu. 

„Echipa AUR va câștiga tot ceea ce înseamnă alegeri  în Giurgiu în 2024” – a mai spus liderul AUR,  dând cuvântul invitaților săi…

Dorin Cândea a dorit mai întâi de toate să își prezinte activitatea desfășurată de-a lungul carierei sale politice de până acum, precizând că  deține deja 3 mandate de consilier județean,  unul în funcția de președinte pe relații externe, iar celelalte două ca președinte al Comisiei de Urbanism în județul Ilfov și ulterior în județul Timiș.  Președinte al primei euroregiuni din partea de vest a țării, Dorin Cândea a atras multe fonduri europene, participând la o serie de proiecte importante și la multe alte realizări de ordin economic.

„Împreună cu această echipă minunată sper să ne impunem și să convingem electoratul că suntem oamenii potriviți la locul potrivit. Nu am venit să criticăm pe nimeni, să ne batem cu nimeni, ci să dovedim că suntem pregătiți  să schimbăm prezentul și viitorul acestui județ” – a mai precizat  Dorin Cândea în expunerea sa.

La rândul său Ionuț Dobrescu,  antreprenor,  de profesie optometrist,  lega acest lucru de faptul că  datorită muncii pe care o prestează  vede partidul AUR, ”cu ochi buni”, mărturisind că este pentru prima dată în politică.

„Mă recomandă activitatea din mediul privat, prin prisma firmelor pe care le conduc…Promit că indiferent unde se va hotărî că este locul meu am să gestionez lucrurile la fel de performant cum mi-am gestionat fiecare dintre business-urile pe care le conduc” – a mai precizat Ionuț Dobrescu. 

 

Candidatul la funcția de primar al municipiului Giurgiu, Bogdan Bratu a ținut să aducă în atenție un fapt considerat grav, tocmai prin faptul că nu i se dă prea multă importanță…

„Vreau sa vă vorbesc despre lucrarea de pe Canalul Plantelor,  portul destinat micilor ambarcațiuni, unde duminică dimineața am filmat…De acea lucrare nu a beneficiat nimeni , fiind deja distrusă. Un obiectiv al Primăriei Giurgiu,  unde s-a semnat deja  procesul –verbal de recepție a lucrării. Practic Primăria trebuie să  execute garanția de bună execuție, deși sunt  niște greșeli enorme de proiectare, în primul rând până să ajungem la  construcția efectivă a lucrării. S-a supărat domnul primar și domnul viceprimar, după realizarea acelui filmuleț, că l-am postat…

Bogdan Bratu a dorit să precizeze totodată că a primit și că primește permanent mesaje de amenințare atât din partea unor anonimi cât și din partea unora ce își asumă identitatea.

„Am primit în ultima vreme mesaje de amenințare din partea presei care îi este apropiată domnului primar Adrian Anghelescu, că nu sunt un om de onoare. Eu cred că am făcut o campanie curată, nu am atacat persoana domnului primar, familia lui Barbu sau pe Barbu. Eu doresc să semnalez giurgiuvenilor problemele grave din Giurgiu...

Nu mă voi opri nici cu acel incinerator…Are treabă și Anghelescu și Barbu cu  acest incinerator…

Nu este nimeni în spatele meu, nu sunt omul masoneriei, nici al serviciilor, așa cum comentează unii. Eu vreau doar să facem un oraș modern, un oraș civilizat, să ne mândrim cu el.  Circulă zvonuri că eu sunt omul lui Barbu, că am bătut palma cu Barbu…Nu am bătut palma cu nimeni!

Eu am venit singur în partidul AUR și vreau să câștig Primăria Giurgiu…Nu fac absolut nicio alianță cu nimeni din  PSD și PNL.  Țelul partidului Aur este să câștigăm Primăria și să facem ceva în orașul ăsta” – a mai declarat printre multe altele, Bogdan Bratu,  candidatul AUR la funcția de primar al municipiului.

 

Avocatul Gheorghe Piperea a ținut să aprecieze, la rândul său, valoarea grupului de la Giurgiu, din care face parte, spunând:Avem o echipă sudată, o echipă personalizată,  o echipă cu un trecut și un prezent profesional, o echipă credibilă. Sunt legat emoțional de acest oraș, sunt giurgiuvean ca și dvs.

Conform legii și regulilor jocului, trebuia ca această prezentare să fie făcută în jur de 15-20 iunie, pentru că alegerile locale trebuiau să fie  organizate în septembrie 2024, nicidecum în iunie 2024. Am fost forțați însă printr-o Ordonanță de Urgență, dată în niște condiții clandestine, în așa fel încât să nu se poate ataca în mod eficient la Curtea Constituțională sau în  justiție. Am intrat în joc, am trecut la planul B și ne-am construit echipa.

Motivația pentru  comasarea alegerilor a fost stabilitatea…Stabilitatea acestei puteri, care acum se află la butoane.  În afară de faptul că nu poți schimba regulile în timpul jocului, așa cum spune și Comisia de la Veneția. Toate aceste mișcări haotice ale actualei puteri, privind candidații comuni și separați,  neidentificând pe cineva important să candideze la Europarlamentare pentru cele două partide, pentru Primăria Capitalei.

Aur vine cu o echipă sudată, oameni de afaceri, oameni cu experiență și în administrație și în mediul privat, oameni cu un trecut academic, oameni care sunt ca o carte deschisă – a mai precizat av. Gheorghe Piperea. 

(Jurnal) 

Articolul Iulian Naipeanu, coordonator al AUR Giurgiu: „Echipa AUR va câștiga tot ceea ce înseamnă alegeri  în Giurgiu, în 2024!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR), filiala Giurgiu a organizat marți, 19 martie, săptămânala sa conferință de presă, la care au fost invitați două nume consacrate în rândul partidului… În deschiderea conferinței, Iulian Naipeanu, coordonatorul filialei Giurgiu a dorit să precizeze faptul că peste doar câteva zile va împlini 3 ani de când  conduce această filială… […]

Articolul Iulian Naipeanu, coordonator al AUR Giurgiu: „Echipa AUR va câștiga tot ceea ce înseamnă alegeri  în Giurgiu, în 2024!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/iulian-naipeanu-coordonator-al-aur-giurgiu-echipa-aur-va-castiga-tot-ceea-ce-inseamna-alegeri-in-giurgiu-in-2024/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 20 martie 2024 02:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Designed using Unos. Powered by WordPress.

×

Apreciaza pagina sa afli ultimele stiri!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com