MedicalHubGiurgiu a fost selectată să reprezinte România în Săptămâna Europeană a Dezvoltării Durabile a Națiunilor Unite…!

MedicalHubGiurgiu a fost selectată să reprezinte România în Săptămâna Europeană a Dezvoltării Durabile a Națiunilor Unite…!

 

Inițiativa #MedicalHubGiurgiu a fost selectată să reprezinte #România în Săptămâna Europeană a Dezvoltării Durabile a Națiunilor Unite în cadrul Agendei 2030.

Între 25-26 Septembrie 2023 au loc activităţi de cooperare și colaborare între administrația publică locală și AMBULANȚA PRIVATĂ GIURGIU cu intenţia de a înființa ”Medical HUB Giurgiu” în mediul rural din județul Giurgiu, prin intermediul unui parteneriat public-privat cu scopul de a aduce servicii medicale de calitate în apropierea comunității, într-o zonă care suferă de lipsa accesului la asistență medicală adecvată.

Prin colaborarea îndeaproape cu autoritățile locale, cu organizațiile medicale existente și cu organizațiile non-guvernamentale și investitorii privați interesați de sănătatea și bunăstarea comunității din județul Giurgiu, dorim să creăm un centru care să ofere cetățenilor o alternativă reală și eficientă la nevoile lor medicale prin servicii medicale complete și integrate, acoperind atât diagnosticul, tratamentul, cât și reabilitarea pacienților.

Credem într-o comunitate sănătoasă și prosperă și suntem hotărâți să luptăm pentru aceasta, construind o fundație solidă pentru viitorul sănătății în județul Giurgiu și demonstrând că împreună putem face o diferență reală și durabilă în viața cetățenilor noștri.

#MedicalHubGiurgiu inițiativa Ambulanță Privată Giurgiu împreună cu Primăria Comunei Izvoarele, Primăria Comunei Răsuceni și Asociația pentru Dezvoltare Rurală Giurgiu va fi prima unitate medicală VERDE,  din mediul rural al județul Giurgiu, în comuna Izvoarele, ce va folosi soluții de generare de energie sustenabile și un management integrat al deșeurilor.

Articolul MedicalHubGiurgiu a fost selectată să reprezinte România în Săptămâna Europeană a Dezvoltării Durabile a Națiunilor Unite…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

  Inițiativa #MedicalHubGiurgiu a fost selectată să reprezinte #România în Săptămâna Europeană a Dezvoltării Durabile a Națiunilor Unite în cadrul Agendei 2030. Între 25-26 Septembrie 2023 au loc activităţi de cooperare și colaborare între administrația publică locală și AMBULANȚA PRIVATĂ GIURGIU cu intenţia de a înființa ”Medical HUB Giurgiu” în mediul rural din județul Giurgiu, prin intermediul unui parteneriat […]

Articolul MedicalHubGiurgiu a fost selectată să reprezinte România în Săptămâna Europeană a Dezvoltării Durabile a Națiunilor Unite…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/medicalhubgiurgiu-a-fost-selectata-sa-reprezinte-romania-in-saptamana-europeana-a-dezvoltarii-durabile-a-natiunilor-unite/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 17 octombrie 2023 14:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.