Mesajul meu antidrog” – festivitatea de premiere

Mesajul meu antidrog” – festivitatea de premiere

Pe 8 august 2023 a avut loc festivitatea de premiere a concursului “Mesajul meu antidrog”, eveniment a avut loc în sala de ședinte a Consiliului Județean Giurgiu, ocazie cu care au fost premiati participantii din judetul nostru, premiere ce a avut loc gratie sustinerii financiare din partea administratiei judetene.

„Mesajul meu antidrog” este unul dintre proiectele de succes de prevenire a consumului de droguri în rândul populaţiei şcolare din învăţământul gimnazial şi liceal din toate judeţele ţării şi din Bucureşti şi se desfăşoară anual, încă de la înfiinţarea ANA.

Proiectul are forma unui concurs naţional în cadrul căruia elevii îşi exprimă, într-o formă de comunicare originală – culturală, artistică sau prin sport, opiniile şi atitudinile lor în legătură cu consumul de droguri.

În anul şcolar 2022 – 2023, concursul a avut tema ”Mesajul meu antidrog” și a fost derulat pe următoarele secţiuni:

  1. spot video;
  2. arte vizuale.

Rolul factorilor responsabili este de a informa populația asupra riscurilor la care se supun în momentul consumurilor de droguri și, desigur, cel mai important rol este cel a de a preveni toate aceste lucruri. 

The post Mesajul meu antidrog” – festivitatea de premiere appeared first on Informatia de Giurgiu.

Pe 8 august 2023 a avut loc festivitatea de premiere a concursului “Mesajul meu antidrog”, eveniment a avut loc în sala de ședinte a Consiliului Județean Giurgiu, ocazie cu care au fost premiati participantii din judetul nostru, premiere ce a avut loc gratie sustinerii financiare din partea administratiei judetene. „Mesajul…

The post Mesajul meu antidrog” – festivitatea de premiere appeared first on Informatia de Giurgiu.


Autorul articolului Mitroi Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://www.informatiadegiurgiu.ro/mesajul-meu-antidrog-festivitatea-de-premiere/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://www.informatiadegiurgiu.ro/feed/
Titlu original Informatia de Giurgiu
Data originala articol 10 august 2023 15:22

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.