O partidă de vânătoare în Roata de Jos, s-a încheiat tragic pentru unul din participanți, care a ajuns împușcat, la spital!

O partidă de vânătoare în Roata de Jos, s-a încheiat tragic pentru unul din participanți, care a ajuns împușcat, la spital!

Un localnic din Bucșani (jud. Giurgiu), în vârstă de 36 de ani, a fost împuşcat la o partidă de vânătoare, la care participa alături de alte două persoane.

Evenimentul s-a  petrecut  la sfârșitul săptămânii trecute, mai exact pe data de 29 ianuarie, când, puțin după ora 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu a fost sesizat prin apel 112, de către personalul unui spital din municipiul București, cu privire la identitatea  bărbatului  împușcat, ce fusese adus pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat faptul că evenimentul ar fi avut loc în comuna Roata de Jos, județul Giurgiu și că bărbatul ar fi participat la o partidă de vânătoare legal organizată, împreună cu alți doi bărbați.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cei trei bărbați erau deținători legal de arme și muniții letale de vânătoare și totodată membri vânători cu drepturi depline.

 Conform acelorași surse partida de vânătoare s-a desfășurat în baza unei autorizații colective, la speciile fazan și vulpe, iar în urma acesteia  bărbatul, de 36 de ani, din comuna Bucșani, județul Giurgiu, ar fi fost rănit de alicele unui foc executat de către un alt bărbat, din localitatea Suseni, județul Giurgiu, care participa și el  la vânătoare.

 Cel împușcat  a fost transportat la spitalul din Capitală  pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, se efectuează acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă – anunță IPJ Giurgiu.

(Jurnal)

Un localnic din Bucșani (jud. Giurgiu), în vârstă de 36 de ani, a fost împuşcat la o partidă de vânătoare, la care participa alături de alte două persoane. Evenimentul s-a  petrecut  la sfârșitul săptămânii trecute, mai exact pe data de 29 ianuarie, când, puțin după ora 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu a fost sesizat […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/o-partida-de-vanatoare-in-roata-de-jos-s-a-incheiat-tragic-pentru-unul-din-participanti-care-a-ajuns-impuscat-la-spital/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=o-partida-de-vanatoare-in-roata-de-jos-s-a-incheiat-tragic-pentru-unul-din-participanti-care-a-ajuns-impuscat-la-spital
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 31 ianuarie 2023 23:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.