Primărița din Crevedia a pierdut lupta cu boala. Doliu în politica giurgiuveană

Primărița din Crevedia a pierdut lupta cu boala. Doliu în politica giurgiuveană

Filiala PNL Giurgiu anunță cu mare durere plecarea dintre noi a primarului comunei Crevedia Mare, doamna Elena Vasilică.

O profesionistă desăvârşită ce cu blândețe şi fermitate a supravegheat, format, susținut şi lucrat alături de întregul colectiv al Primăriei Crevedia, peste 20 de ani.

Slujitoare devotată a comunității locale din Crevedia Mare, doamna Elena Vasilică a iubit atât de mult oamenii, încât şi-a închinat mulți ani din viață reprezentându-le cu cinste interesele, în calitate de primar al comunei Crevedia.

Cu o experiență profesională de excepție, pe care a transmis-o şi insuflat-o cu generozitate tuturor celor care au cunoscut-o, Elena Vasilică rămâne un simbol pentru mulți dintre noi, un caracter puternic cu o probitate profesională şi omenie fără margini. Toți cei care am cunoscut-o deplângem pierderea unui om pe care te puteai baza în orice situație.

Bunul Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace!

 

Preşedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu

Filiala PNL Giurgiu anunță cu mare durere plecarea dintre noi a primarului comunei Crevedia Mare, doamna Elena Vasilică. O profesionistă


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/primarita-din-crevedia-a-pierdut-lupta-cu-boala-doliu-in-politica-giurgiuveana/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 17 august 2023 19:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.