A plecat la ceruri, primărița comunei Crevedia Mare, Elena VASILICĂ. Dumnezeu să o odihnească!

A plecat la ceruri, primărița comunei Crevedia Mare, Elena VASILICĂ. Dumnezeu să o odihnească!

Filiala PNL Giurgiu anunță cu mare durere plecarea dintre noi a primarului comunei Crevedia Mare, doamna Elena Vasilică. 

O profesionistă desăvârşită ce cu blândețe şi fermitate a supravegheat, format, susținut şi lucrat alături de întregul colectiv al Primăriei Crevedia, peste 20 de ani.

Slujitoare devotată a comunității locale din Crevedia Mare, doamna Elena Vasilică a iubit atât de mult oamenii, încât şi-a închinat mulți ani din viață reprezentându-le cu cinste interesele, în calitate de primar al comunei Crevedia. 

Cu o experiență profesională de excepție, pe care a transmis-o şi insuflat-o cu generozitate tuturor celor care au cunoscut-o, Elena Vasilică rămâne un simbol pentru mulți dintre noi, un caracter puternic cu o probitate profesională şi omenie fără margini. Toți cei care am cunoscut-o deplângem pierderea unui om pe care te puteai baza în orice situație. 

Bunul Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace!”

           Preşedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu

Articolul A plecat la ceruri, primărița comunei Crevedia Mare, Elena VASILICĂ. Dumnezeu să o odihnească! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

”Filiala PNL Giurgiu anunță cu mare durere plecarea dintre noi a primarului comunei Crevedia Mare, doamna Elena Vasilică.  O profesionistă desăvârşită ce cu blândețe şi fermitate a supravegheat, format, susținut şi lucrat alături de întregul colectiv al Primăriei Crevedia, peste 20 de ani. Slujitoare devotată a comunității locale din Crevedia Mare, doamna Elena Vasilică a […]

Articolul A plecat la ceruri, primărița comunei Crevedia Mare, Elena VASILICĂ. Dumnezeu să o odihnească! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/a-plecat-la-ceruri-primarita-comunei-crevedia-mare-elena-vasilica-dumnezeu-sa-o-odihneasca/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 17 august 2023 20:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.