Primarul Fabian ȚÎRCĂ ne vorbește despre alte noi lucrări menite să schimbe radical configurația localității OINACU!

Primarul Fabian ȚÎRCĂ ne vorbește despre alte noi lucrări menite să schimbe radical configurația localității OINACU!

                                Foto: Fabian TĂRCĂ                 

   Primarul comunei Oinacu, Fabian ȚÎRCĂ, este – cu siguranță –  cel ce  a schimbat esențial localitatea pe care o conduce. Deși se află la doar primul mandat în această funcție, tânărul a demonstrat har și extrem de multă ambiție în dorința sa de a schimba din temelii fața acestui loc ce, până la sosirea sa la Primărie, părea uitat de timp și de șanse…

Iată însă că astăzi localitatea Oinacu, datorită acestui om, ce se dovedește cu adevărat,  providențial,  se înscrie pe cu totul alte coordonate economice…

Recent primarul Fabian Țîrcă a demarat lucrările la rețeaua de canalizare și la stația de epurare,  două investiții mult-așteptate de comunitatea pe care o conduce.

Lucrările au început pe străzile care vor urma a fi asfaltate în cursul acestui an” – preciza primarul localității.

 

„La finele acestei investiții, vom putea spune că toată comuna va beneficia de serviciile rețelei de canalizare.” 

 

 

”O altă investiție demarată în această perioadă este legată, cumva, de prezentarea celei anterioare: vorbim despre reabilitarea și modernizarea stației de gospodărire de apă potabilă din comuna noastră.

Această investiție era imperios necesară, deoarece, din anul 2007, de când a fost înființată, nu s-a făcut nicio investiție care să vizeze modernizarea ei” – menționa Fabian Țîrcă.

Cel de-al treilea proiect important aflat în derulare în aceste zile în comuna Oinacu este cel legat de lucrările de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a dispensarului uman din comuna OINACU.

 

„Cu bucurie vă anunț că această importantă lucrare se apropie de final. Concret, investiția constă în cinci cabinete medicale, dotate cu aparatură medicală ultramodernă, și o farmacie”  – mai preciza unul din cei mai prolifici primari din județ, în privința proiectelor implementate în cadrul localității pe care o gestionează.

O altă  investiție importantă pentru comunitatea noastră, care, de asemenea, se apropie de final, este Sala de sport multifuncțională, cu o capacitate de 180 de locuri în tribune. Aceasta este una dintre cele mai mari din județ, ceea ce constituie un motiv de mândrie pentru noi!

În apropierea sălii vom amenaja un parc de relaxare, în suprafață de 5000 mp, precum și un teren sintetic de fotbal. Astfel, zona va deveni un complex sportiv și de relaxare atât pentru tinerii, cât și pentru ceilalți cetățeni ai comunei noastre!

„Așa cum am spus mereu, educația este un capitol important pentru mine, astfel că Școala generală nr 1 Oinacu beneficiază, în această perioadă, de două proiecte importante: unul de modernizare și altul de dotare cu mobilier și echipamente informatice de ultimă generație, în cadrul celui din urmă elevii noștri urmând să beneficieze inclusiv de o sală de informatică.

După cum ne spunea primarul comunei, cele două proiecte despre care am amintit, sunt finanțate din fonduri guvernamentale, respectiv fonduri europene.

„Acestea nu sunt însă singurele proiecte și investiții ale comunității noastre” – mai spunea primarul localității Oinacu, Fabian ȚÎRCĂ…

În perioada imediat următoare voi reveni cu prezentarea altor cinci mari proiecte, ce vor fi demarate, toate fiind extrem de importante pentru comunitatea noastră!”

(Jurnal)

Articolul Primarul Fabian ȚÎRCĂ ne vorbește despre alte noi lucrări menite să schimbe radical configurația localității OINACU! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

                                Foto: Fabian TĂRCĂ                     Primarul comunei Oinacu, Fabian ȚÎRCĂ, este – cu siguranță –  cel ce  a schimbat esențial localitatea pe care o conduce. Deși se află la doar primul mandat în […]

Articolul Primarul Fabian ȚÎRCĂ ne vorbește despre alte noi lucrări menite să schimbe radical configurația localității OINACU! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/primarul-fabian-tirca-ne-vorbeste-despre-alte-noi-lucrari-menite-sa-schimbe-radical-configuratia-localitatii-oinacu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 30 aprilie 2024 15:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.