Protest al producătorilor de cereale din Bulgaria lângă vama Ruse-Giurgiu

Protest al producătorilor de cereale din Bulgaria lângă vama Ruse-Giurgiu

În cursul acestei zile, autoritățile bulgare au informat ITPF Giurgiu cu privire la faptul că, începând cu ora 10:00, vor fi desfășurate acțiuni de protest ale producătorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Ruse-Giurgiu și PTF Vidin-Calafat.

Vor fi actualizați periodic timpii de așteptare în funcție de evoluția protestului și de modul cum acesta va afecta traficul.

În prezent traficul nu este afectat, însă vor apărea restricționări de trafic și recomandăm atât șoferilor de autocamioane cât și turiștilor să se informeze utilizând aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

În cursul acestei zile, autoritățile bulgare au informat ITPF Giurgiu cu privire la faptul că, începând cu ora 10:00, vor fi desfășurate acțiuni de protest ale producătorilor de cereale bulgari,…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/protest-al-producatorilor-de-cereale-din-bulgaria-langa-vama-ruse-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 18 septembrie 2023 10:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.