Rețea de canalizare și reabilitarea gospodăriei de apă din Oinacu – cele mai recente proiecte ale primarului Fabian Țîrcă

Rețea de canalizare și reabilitarea gospodăriei de apă din Oinacu – cele mai recente proiecte ale primarului Fabian Țîrcă

Unul din cele mai importante proiecte ale edilului din Oinacu a primit, astăzi, ”undă vrede”, prin semnarea  contractului de finanțare. Anunțul vine chiar de la primarul Fabian Țîrcă, cel care luni notează, pe pagina sa oficială:

”Continuă să vină veștile bune pentru comuna noastră!

Astăzi, la Ministerul Dezvoltării, am semnat contractul de finanțare pentru unul dintre cele mai importante proiecte ale localității noastre: „Reabilitare gospodărie de apă a comunei Oinacu, județul Giurgiu”, proiect aprobat pentru finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Valoarea totală a acestui proiect este de 1.689.515,49 lei.

Iar veștile bune nu se opresc aici! Comuna noastră se va transforma, în perioada următoare, mai exact în circa două luni, într-un veritabil șantier, odată cu demararea lucrărilor la înființarea rețelei de canalizare și de construire a unei stații de epurare a apelor uzate din comună, proiect al cărui contract de finanțare l-am semnat cu puțin timp în urmă.

Atât aceasta, cât și reabilitarea gospodăriei de apă din localitate, sunt două proiecte mult dorite atât de mine, cât mai ales de locuitorii comunei noastre.

Le mulțumesc pentru susținere președintelui PNL Giurgiu, Dan Motreanu, dar și colegilor din PNL, deputații Alexandru Andrei și Gabriela Horga, care au fost prezenți astăzi la semnarea contractului, cu toții implicându-se în sprijinirea dezvoltării atât a comunei noastre, cât și a altor localități din județ.”

 

Unul din cele mai importante proiecte ale edilului din Oinacu a primit, astăzi, ”undă vrede”, prin semnarea  contractului de finanțare.


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/retea-de-canalizare-si-reabilitarea-gospodariei-de-apa-din-oinacu-cele-mai-recente-proiecte-ale-primarului-fabian-tirca/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 24 iulie 2023 16:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.