SURPRIZE, SURPRIZE LA CONTROLUL UNUI MICROBUZ LA VAMĂ… (VIDEO)

SURPRIZE, SURPRIZE LA CONTROLUL UNUI MICROBUZ LA VAMĂ… (VIDEO)

Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au descoperit într-un microbuz condus de un cetăţean german de naţionalitate siriană 48 de documente, false sau autentice, ale căror titulari nu era prezenţi la control.

„La data de 18 septembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat la controlul de frontieră, pentru a intra în ţară, un cetăţean german de naţionalitate siriană, în vârstă de 55 de ani, la volanul unui microbuz înmatriculat în Germania. Bărbatul efectua servicii de coletărie în regim personal pe ruta Turcia – Germania”, a informat, marţi, Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

La controlul de frontieră, acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport.

În compartimentul motor a fost descoperită o sacoşă în care se aflau patru documente false – două permise de şedere cu însemnele autorităţilor din Germania şi două permise de conducere cu însemnele autorităţilor din Cehia.

„Totodată, în alte colete din microbuz au fost descoperite 44 de documente de identitate siriene autentice, eliberate pe numele unor persoane care nu erau prezente la controlul de frontieră”, a transmis IGPF.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, conform prevederilor legale incidente.

IPTF GIURGIU

Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au descoperit într-un microbuz condus de un cetăţean german de naţionalitate siriană 48 de documente, false sau autentice, ale căror titulari nu era prezenţi la control. „La data de 18 septembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat la controlul de frontieră, pentru a intra în ţară, …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/09/19/surprize-surprize-la-controlul-unui-microbuz-la-vama-video/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 19 septembrie 2023 17:02

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.