Tragedie pe A1: un bărbat a fost strivit sub mașina proprie

Tragedie pe A1: un bărbat a fost strivit sub mașina proprie

Accidentul s-a produs în această dimineață pe A1 București- Pitești, km 27, pe sensul de mers spre Capitală.

Un bărbat, în vârstă de 68 de ani care, cel mai probabil, efectua lucrări la mașina personală a fost strivit sub aceasta.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Aceștia au găsit autoturismul staționat pe banda de urgență.

Totodată, pompierii au constatat faptul că bărbatul era decedat și au acționat pentru extragerea acestuia de sub autoturism.

Accidentul s-a produs în această dimineață pe A1 București- Pitești, km 27, pe sensul de mers spre Capitală. Un bărbat, în vârstă de 68 de ani care, cel mai probabil, efectua lucrări la mașina personală a fost strivit sub aceasta. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Aceștia au găsit autoturismul staționat pe banda de urgență. Totodată, pompierii au constatat faptul că bărbatul era decedat și au acționat pentru extragerea acestuia de sub autoturism.


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/tragedie-pe-a1-barbat-fost-strivit-masina-proprie/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 30 ianuarie 2024 13:18

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.