Un bărbat din Bolintin Deal, reținut pentru că și-a agresat mama, în vârstă de 70 de ani!

Un bărbat din Bolintin Deal, reținut pentru că și-a agresat mama, în vârstă de 70 de ani!

 La data de 31 martie, ora 17.00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizati de către o femeie în vârstă de 70 de ani, din comuna Bolintin Deal, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către fiul său.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în timp ce aceasta se afla în curtea locuinței sale, din localitatea Bolintin Deal, pe fondul unui conflict verbal, ar fi fost lovită în zona capului, de către fiul său, un bărbat, de 47 de ani.

Polițiștii au fost întocmit formularul de evaluare a riscului, conform prevederilor legale, de unde a reieșit faptul că există risc iminent, însă persoana vătămată s-ar fi opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Femeia agresată a fost transportată la o unitate medicală din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicle.

La data de 1 aprilie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie a fost reținut, pentru 24 de ore.

Marți, 2 aprilie, individul va fi prezentat unității de parchet competente, cu propuneri procedurale.

(Jurnal)

Sursa: IPJ Giurgiu

Articolul Un bărbat din Bolintin Deal, reținut pentru că și-a agresat mama, în vârstă de 70 de ani! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 La data de 31 martie, ora 17.00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizati de către o femeie în vârstă de 70 de ani, din comuna Bolintin Deal, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către fiul său. Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în timp […]

Articolul Un bărbat din Bolintin Deal, reținut pentru că și-a agresat mama, în vârstă de 70 de ani! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-barbat-din-bolintin-deal-retinut-pentru-ca-si-a-agresat-mama-in-varsta-de-70-de-ani/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 2 aprilie 2024 14:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.