Senatorul Toma PETCU, alături de colegi din staful PNL Giurgiu, prezintă publicului alți doi primari de localități…!

Senatorul Toma PETCU, alături de colegi din staful PNL Giurgiu, prezintă publicului alți doi primari de localități…!

Senatorul Toma Petcu și echipa Partidului Național Liberal, filiala Giurgiu, continuă să prezinte publicului alegător oamenii cu care vor participa la apropiatele alegeri electorale. Alături de președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu și Deputații Alexandru Andrei și  Alina Meclea, Senatorul Toma Florin PETCU a poposit în  localitățile Vărăști și Buturugeni. 

„Astăzi, am deosebita plăcere de a-i avea alături de mine pe doi dintre cei mai importanți și merituoși primari din județul Giurgiu, Adrian  Măhălean, primarul comunei Vărăști și Dumitru Preda, primarul comunei Buturugeni.

Adrian Măhălean a reușit, în doar două mandate, să schimbe fața localității Vărăști și a reușit să gestioneze o comunitate cu multe probleme, prin proiectele pe care le-a depus și le-a obținut de-a lungul timpului și prin faptul că a fost tot timpul aplecat asupra problemelor cetățenilor din comuna Vărăști.

 

Adi nu reprezintă doar primarul unei localități, el reprezintă un om deosebit, un prieten despre care spun sincer că se alătură echipei PNL și că împreună vom reuși, nu doar să câștigăm județul Giurgiu, ci să pornim pe un drum care să aducă dezvoltare și o nouă viziune în județul nostru.

Pe Dumitru Preda, Mitică cum îi spunem noi, îl știu de aproximativ 20 de ani, de pe vremea când era viceprimarul comunei Buturugeni, și știu foarte bine că în toți acești ani a reușit să facă din Buturugeni o localitate care să conteze pe harta județului și nu numai.

Toate proiectele care, au fost axate, în special, pe zona copiilor, a tinerilor și, bineînțeles, pe celelalte domenii de dezvoltare a comunității, a reușit să facă din Buturugeni o comunitate atractivă, în care se construiesc noi locuințe, unde aleg foarte mulți tineri să locuiască.

O localitate în care poți, fără niciun fel de probleme, să te muți și să te bucuri de cele mai bune servicii și cea mai bună infrastructură din județ.

Mitică, de asemenea, este un plus, nu doar pentru PNL Giurgiu, ci pentru județul Giurgiu.

Sunt convins că împreună cu cei doi primari în echipă, alături de restul colegilor care sunt deja în echipa PNL, PNL Giurgiu va obține cele mai bune rezultate la alegerile locale din luna iunie a acestui an.

Mulțumesc, Adrian, bine ai venit în echipă! Mulțumesc Mitică, bun venit în echipă!”

Articolul Senatorul Toma PETCU, alături de colegi din staful PNL Giurgiu, prezintă publicului alți doi primari de localități…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Senatorul Toma Petcu și echipa Partidului Național Liberal, filiala Giurgiu, continuă să prezinte publicului alegător oamenii cu care vor participa la apropiatele alegeri electorale. Alături de președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu și Deputații Alexandru Andrei și  Alina Meclea, Senatorul Toma Florin PETCU a poposit în  localitățile Vărăști și Buturugeni.  „Astăzi, am deosebita plăcere de […]

Articolul Senatorul Toma PETCU, alături de colegi din staful PNL Giurgiu, prezintă publicului alți doi primari de localități…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/senatorul-toma-petcu-alaturi-de-colegi-din-staful-pnl-giurgiu-prezinta-publicului-alti-doi-primari-de-localitati/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 2 aprilie 2024 15:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.