Un bătrân din Giurgiu a decedat, astăzi dimineață, în plină stradă, în dreptul unui magazin alimentar de pe șoseaua Bălănoaiei!

Un bătrân din Giurgiu a decedat, astăzi dimineață, în plină stradă, în dreptul unui magazin alimentar de pe șoseaua Bălănoaiei!

Astăzi, în jurul orei 9.40 un bătrân de 74 de ani din Giurgiu, a decedat, în plină stradă, în fața unui magazin alimentar ( ”La Rodica”), situat pe șoseaua Bălănoaiei. 

Din spusele personalului magazinului, care a fost martor la întregul parcurs al tragicului incident, bătrânul trecea cu bicicleta prin dreptul marketului. Deodată însă a căzut din picioare lângă bordura abia ridicată de curând de cei ce reabilitează șoseaua.

Bătrânul era cunoscut de personalul salariat al magazinului, cu care vorbea din când în când, povestind deseori că soția sa este bolnavă și imobilizată la pat. El însuși era cunoscut ca fiind un cardiac cronic, operat, cu două stant-uri.

Era un om sociabil, de treabă…Nu bea…Era liniștit – ne spunea una dintre vânzătoarele magazinului.

Nu știm ce a dorit să facă. O fi vrut să intre la noi în alimentară…Probabil i s-a făcut rău…L-am văzut cum a căzut  cu fața în jos, lângă bordura de lângă trotuar. Am încercat cu colega să-l ridicăm…N-am putut! Am făcut semn la mai multe mașini…Nu oprea nimeni. Strigam la trecători:  Veniți să-l ridicăm! și ei ne spuneau:  ”- Da de ce țipați așa!? Păi moare un om!” Nimănui însă nu i-a păsat…

Cei ce văzuseră scenele dinaintea morții bătrânului ne declarau că Ambulanța a venit foarte repede la fața locului și că resuscitarea acestora a durat circa o oră.

Înaintea  lor un cetățean a încercat, la rândul său să-l resusciteze, dar nu a reușit – ne mai spuneau vânzătoarele…

Din spusele acestora, care îl cunoșteau pe bătrân, bătrânul era văzut  în mod frecvent circulând cu bicicleta prin acea zonă.

Poliția, aflată la locul accidentului, face în continuare cercetări pentru a afla care a fost cauza decesului bătrânului…

(Jurnal)

Articolul Un bătrân din Giurgiu a decedat, astăzi dimineață, în plină stradă, în dreptul unui magazin alimentar de pe șoseaua Bălănoaiei! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Astăzi, în jurul orei 9.40 un bătrân de 74 de ani din Giurgiu, a decedat, în plină stradă, în fața unui magazin alimentar ( ”La Rodica”), situat pe șoseaua Bălănoaiei.  Din spusele personalului magazinului, care a fost martor la întregul parcurs al tragicului incident, bătrânul trecea cu bicicleta prin dreptul marketului. Deodată însă a căzut […]

Articolul Un bătrân din Giurgiu a decedat, astăzi dimineață, în plină stradă, în dreptul unui magazin alimentar de pe șoseaua Bălănoaiei! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-batran-din-giurgiu-a-decedat-astazi-dimineata-in-plina-strada-in-dreptul-unui-magazin-alimentar-de-pe-soseaua-balanoaiei/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 7 noiembrie 2023 14:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.