Un individ înarmat cu o coadă de topor, a fost surprins și amendat de polițiștii locali, în curtea liceului ”Ioan Bălănescu”

Un individ înarmat cu o coadă de topor, a fost surprins și amendat de polițiștii locali, în curtea liceului ”Ioan Bălănescu”

Marți,  17 octombrie, în jurul orelor 13:15, echipajul mobil intervenție al Poliției locale a fost sesizat de către un cetățean binevoitor din Municipiu, că o persoană de gen masculin, cu un moped electric, de culoare albă, având asupra sa o “bâtă”, se îndreaptă către Liceul Viceamiral ”Ioan Bălănescu”.

Polițiștii locali ajunși la fata locului, au identificat la intrarea liceului pe numitul M.S, în vârstă de 31 de ani, având asupra sa o coadă de lopată lungă de circa 100-110cm.
Din spusele bărbatului a reieșit ca acesta venise în curtea liceului deoarece fiul său, în mod repetat, este șicanat / agresat de alți elevi, cerându-i-se diverse sume de bani de către anumiți indivizi.

Evident bâta, era obiectul cu care probabil tatăl băiatului, dorea să îi intimideze pe elevii ce îi transformaseră copilul în victimă…

În urma acestei declarații polițiștii locali au identificat doi minori, LGM și BVN,  bănuiți ca fiind autorii deselor agresiuni, ambii având vârsta de 15 ani.
Deși nu au fost constatate urme de agresiune fizică sau psihică, în urma acestui eveniment, a fost totuși întocmit un Proces verbal cu cele constatate, ce a fost predat  Poliției Municipiului Giurgiu, în vederea continuării cercetărilor.

Menționăm că de față a fost și conducerea Liceului ”Bălănescu”,  “posesorul” bâtei fiind  sancționat la rândul său, conform Lg. Nr.61/1991, pentru pătrunderea fără drept într-o instituție de învățământ, cu amendă de 1000 lei.

(Jurnal)

Articolul Un individ înarmat cu o coadă de topor, a fost surprins și amendat de polițiștii locali, în curtea liceului ”Ioan Bălănescu” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Marți,  17 octombrie, în jurul orelor 13:15, echipajul mobil intervenție al Poliției locale a fost sesizat de către un cetățean binevoitor din Municipiu, că o persoană de gen masculin, cu un moped electric, de culoare albă, având asupra sa o “bâtă”, se îndreaptă către Liceul Viceamiral ”Ioan Bălănescu”. Polițiștii locali ajunși la fata locului, au […]

Articolul Un individ înarmat cu o coadă de topor, a fost surprins și amendat de polițiștii locali, în curtea liceului ”Ioan Bălănescu” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-individ-inarmat-cu-o-coada-de-topor-a-fost-surprins-si-amendat-de-politistii-locali-in-curtea-liceului-ioan-balanescu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 18 octombrie 2023 15:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.