Graficul de colectare a deșeurilor vegetale de la populație. Vedeți când sunteți programați…!

Graficul de colectare a deșeurilor vegetale de la populație. Vedeți când sunteți programați…!

United Waste Solutions SRL, fost ROSAL,  operatorul de salubritate din municipiul Giurgiu,  a stabilit un grafic de colectare a deșeurilor vegetale de la populație atât în zona de case cât și de la blocurile de locuit din Municipiul Giurgiu.

Colectarea se face pe perioada contractului privind asigurarea continuității serviciului public de salubritate al Municipiului Giurgiu pentru activitățile de  Colectarea și Transportul deșeurilor municipale, a deșeurilor similar provenind din activități comerciale, din industrie și instituții, inclusiv fracții colectate separat, fără a aduce atingere fluxului de deșeuri de echipamente electrice și electronice, baterii și acumulatori și deșeurilor provenite din locuințe, generate de activități de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a acestora.

Conform acestuia fiecare stradă din municipiul Giurgiu este programată într-o zi a săptămânii.

Operatorul de salubritate  roagă totodată cetățenii  să scoată deșeurile vegetale la poartă doar în acea zi.

Pentru a afla când puteți realiza această  operațiune, puteți consulta graficul, accesând linkul de mai jos:

https://primariagiurgiu.ro/storage/formidable/127/Grafic-Colectare-Deseuri.pdf.

Articolul Graficul de colectare a deșeurilor vegetale de la populație. Vedeți când sunteți programați…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

United Waste Solutions SRL, fost ROSAL,  operatorul de salubritate din municipiul Giurgiu,  a stabilit un grafic de colectare a deșeurilor vegetale de la populație atât în zona de case cât și de la blocurile de locuit din Municipiul Giurgiu. Colectarea se face pe perioada contractului privind asigurarea continuității serviciului public de salubritate al Municipiului Giurgiu […]

Articolul Graficul de colectare a deșeurilor vegetale de la populație. Vedeți când sunteți programați…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/graficul-de-colectare-a-deseurilor-vegetale-de-la-populatie-vedeti-cand-sunteti-programati/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 18 octombrie 2023 15:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.