Un tânăr de 24 de ani, prins azi noapte, sub influența drogurilor, la volan…!

Un tânăr de 24 de ani, prins azi noapte, sub influența drogurilor, la volan…!

Consumul de droguri s-a transformat dintr-o probemă într-un fenomen îngrijorător, atât în țară cât și la noi în județ și municipiu, cu  consecințe din ce în ce mai grave, cu atât  mai mult cu cât din ce în ce mai mulți tineri urcă drogați la volan.

Este și cazul unui tânăr de  de 24 de ani, din localitatea Uzunu, care a fost depistat de polițiști, azi-noapte, pe DN5, în localitatea Călugăreni, în timp ce conducea un autoturism, sub influența substanțelor psihoactive.

Acest lucru a fost depistat atunci când conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța amfetamină.  Tănărul a fost ulterior transportat la spital, pentru recoltarea probelor biologice.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

(Jurnal)

Articolul Un tânăr de 24 de ani, prins azi noapte, sub influența drogurilor, la volan…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Consumul de droguri s-a transformat dintr-o probemă într-un fenomen îngrijorător, atât în țară cât și la noi în județ și municipiu, cu  consecințe din ce în ce mai grave, cu atât  mai mult cu cât din ce în ce mai mulți tineri urcă drogați la volan. Este și cazul unui tânăr de  de 24 de […]

Articolul Un tânăr de 24 de ani, prins azi noapte, sub influența drogurilor, la volan…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-tanar-de-24-de-ani-prins-azi-noapte-sub-influenta-drogurilor-la-volan/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 10 august 2023 22:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.