Vineri de dimineață, în curtea Direcției Agricole a Județului Giurgiu are loc Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești!

Vineri de dimineață, în curtea Direcției Agricole a Județului Giurgiu are loc Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești!

Ziua națională a produselor agroalimentare românești va fi sărbătorită, anul acesta,  la Direcția Agricolă a județului Giurgiu ( DAJ), sub sloganul: „ALIMENTE SĂNĂTOASE PENTRU O STARE DE SPIRIT BOGATĂ – Suntem ceea ce mâncăm” – după cum preciza directorul DAJ, Petra Ochișor. 

Sărbătoarea Zilei Naționale a produselor agroalimentare românești și, respectiv, giurgiuvene, reprezintă un bun prilej de a oferi consumatorilor produse agroalimentare autohtone și de calitate.

Sloganul acțiunilor desfășurate la nivelul DAJ Giurgiu în acest an: „ALIMENTE SĂNĂTOASE PENTRU O STARE DE SPIRIT BOGATĂ -Suntem ceea ce mâncăm” – este unul motivant, menționa directorul DAJ Giurgiu, Petra Ochișor.

Sărbătorită și  anul acesta, Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești  tinde să devină o  tradiție de care locuitorii municipiului, așa cum ne declarau, se bucură, mai ales pentru faptul că folosesc această ocazie pentru a cumpăra produse proaspete și de calitate.

Anul acesta la eveniment și-au anunțat prezența un număr  de 25 producători giurgiuveni.

Aceștia vor fi prezenți vineri, 6 octombrie 2023, în Piața volantă din curtea DAJ Giurgiu, unde vor oferi consumatorilor  posibilitatea de a cumpăra pentru consumul popriu produse agroalimentare, direct de la producătorii locali.

Adresam invitația de a participa la eveniment tuturor celor interesați în promovarea consumului de produse giurgiuvene de calitate și de a sprijini producătorii giurgiuveni – mai spunea Petra Ochișor, directorul DAJ.

În consecință, începând cu ora 9.00,  va avea loc deschiderea evenimentului așteptat deopotrivă atât de producători, cât și de giurgiuveni.

(Jurnal)

Articolul Vineri de dimineață, în curtea Direcției Agricole a Județului Giurgiu are loc Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Ziua națională a produselor agroalimentare românești va fi sărbătorită, anul acesta,  la Direcția Agricolă a județului Giurgiu ( DAJ), sub sloganul: „ALIMENTE SĂNĂTOASE PENTRU O STARE DE SPIRIT BOGATĂ – Suntem ceea ce mâncăm” – după cum preciza directorul DAJ, Petra Ochișor.  Sărbătoarea Zilei Naționale a produselor agroalimentare românești și, respectiv, giurgiuvene, reprezintă un bun […]

Articolul Vineri de dimineață, în curtea Direcției Agricole a Județului Giurgiu are loc Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/vineri-de-dimineata-in-curtea-directiei-agricole-a-judetului-giurgiu-are-loc-ziua-nationala-a-produselor-agroalimentare-romanesti/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 5 octombrie 2023 21:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.