Ziua recoltei, vineri, 6 octombrie, în curtea Direcției Agricole Giurgiu

Ziua recoltei, vineri, 6 octombrie, în curtea Direcției Agricole Giurgiu

Vineri, 06 octombrie, în curtea Direcției Agricole Giurgiu va fi marcată Ziua Națională a produselor agroalimentare românești.

Evenimentul se desfășoară sub sloganul: „ALIMENTE SĂNĂTOASE PENTRU O STARE DE SPIRIT BOGATĂ – Suntem ceea ce  mâncăm”, unde vor fi prezenți producători agricoli giurgiuveni cu produse alimentare autohtone și de calitate.

Astfel, începând cu ora 09.00, giurgiuvenii sunt așteptați să viziteze și să cumpere produse sănătoase de la cei 25 de producători care vor fi prezenți cu standuri cu fel și fel de bunătăți, la prețuri avantajoase.

Așadar, evenimentul care este așteptat în fiecare an atât de producători, dar și de giurgiuvenii consumatori de produse agroalimentare românești, își va deschide porțile vineri, 6 octombrie, începând cu ora 9,00, în curtea Direcției pentru Agricultură Județeană Giurgiu, din strada Ghizdarului nr. 1.

Vineri, 06 octombrie, în curtea Direcției Agricole Giurgiu va fi marcată Ziua Națională a produselor agroalimentare românești. Evenimentul se desfășoară sub sloganul: „ALIMENTE SĂNĂTOASE PENTRU O STARE DE SPIRIT BOGATĂ…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/ziua-recoltei-vineri-6-octombrie-in-curtea-directiei-agricole-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 5 octombrie 2023 17:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.