Cu o sptămână în urmă, primarul localității Florești Stoenești, Constantin Dumitru,  a lansat acțiunea de plantare a 5.500 de puieți pe suprafața de un hectar aferentă fostei gropi neautorizate de gunoi de la capătul străzii ”Primăverii” din satul Florești.

Primarul ne declara că acum așteaptă voluntarii din localitate care vor să se alăture celor de la ,,Pădurea Copiilor” și personalului Primăriei comunei Florești-Stoenești. El indica și două adrese on line pe care oricine se poate  înscrie  și participa la acțiunile de plantare a zonei:
– pentru 25 martie 2023, sâmbătă: https://forms.gle/kzFNXFUMGLsEFQoK9
– pentru 26 martie 2023, duminică: https://forms.gle/3LRqbJzsmRof5xaWA
Voluntariatul este cea mai bună cale de a îți depăși limitele, de a te face să te simți util și, poate cel mai important, de a te face să te simți fericit” – spunea primarul Constantin Dumitru, cunoscut ca un bun gospodar, de toți locuitorii localității.
Lucrul în echipă, provocările și acumularea unor noi cunoștințe sunt doar câteva aspecte care conduc la dezvoltarea ta personală! – mai preciza edilul, făcând totodată o invitație oricui vrea să participe la aceste acțiuni.

(Jurnal)

 Cu o sptămână în urmă, primarul localității Florești Stoenești, Constantin Dumitru,  a lansat acțiunea de plantare a 5.500 de puieți pe suprafața de un hectar aferentă fostei gropi neautorizate de gunoi de la capătul străzii ”Primăverii” din satul Florești. Primarul ne declara că acum așteaptă voluntarii din localitate care vor să se alăture celor de […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/186246-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=186246-2
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 20 martie 2023 13:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.