DJ, Samba, Taraful George Pătrașcu și Maria Buză – la deschiderea Mall Aurora Giurgiu

DJ, Samba, Taraful George Pătrașcu și Maria Buză – la deschiderea Mall Aurora Giurgiu

O destinație de shopping nouă, unică în orașul tău, își dezvăluie experiențele începând din 23 mai, începând cu ora 8.00.

Momentele artistice pentru toate gusturile:
Începând cu orele 14:00, trupa Barbarossa ajunge la deschidere pe ritmuri de samba, gata să vă aducă numai energie și voie bună pentru o sesiune de shopping pe măsură .
Pentru spor la cumpărături, Taraful George Pătrașcu & Maria Buză v-au pregătit un spectacol cu adevărat tradițional, pe acorduri de vioară și țambal, în după-amiaza zilei de joi, la orele 17:00 .
Cum surprizele se țin în lanț, pare că weekend-ul și distracția încep mai devreme săptămâna aceasta.
DJ Șaguna continuă atmosfera de la orele 19:00 până la finalul zilei cu cele mai tari hituri .
De ce te mai poți bucura în Aurora?
 Fântâna arteziană și jocul ei de lumini care colorează mișcarea apei într-un mod, în care, doar în Piața Unirii din București ai mai văzut.
 Fațada luminoasă care face apusurile și răsăriturile mai intense afișând același joc de lumini ale fântânilor, doar că transpus în zeci de led-uri.
Parcările subterane și supraterane generoase, gata să vă întâmpine cu 492 de locuri de parcare gratuite, și cu stații de încărcare pentru mașinile electrice.
 Și pentru că și Giurgiu merită să trăiască sustenabil, complexul este dotat cu panouri fotovoltaice care pun umărul la necesarul electric al întregului complex.

O destinație de shopping nouă, unică în orașul tău, își dezvăluie experiențele începând din 23 mai, începând cu ora 8.00. Momentele artistice pentru toate gusturile: Începând cu orele 14:00, trupa…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/dj-samba-taraful-george-patrascu-si-maria-buza-la-deschiderea-mall-aurora-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 16 mai 2024 15:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.