Accident cu patru victime, în această dimineață! Printre ele și un copil…

Accident cu patru victime, în această dimineață! Printre ele și un copil…

Patru persoane au fost victimele unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață în localitatea Săbăreni.  În evenimentul rutier  a fost implicat un autoturism, în care se aflau trei adulți și un copil. 

      La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, trei ambulanțe SMURD și SAJ. De asemenea, în sprijin, a fost solicitat elicopterul SMURD.

      O femeie, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită încarcerată. Aceasta era conștientă, dar cu multiple traumatisme. Pompierii au folosit accesoriile specifice pentru a fi extrasă în siguranță. Femeia a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la spital.

       O fetiță, în vârstă de cinci ani și doi bărbați de 34 și 35 de ani au fost transportați cu ambulanțele SMURD și SAJ, la spitale din capitală.

      Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

(sursa: ISU Giurgiu)

Articolul Accident cu patru victime, în această dimineață! Printre ele și un copil… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Patru persoane au fost victimele unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață în localitatea Săbăreni.  În evenimentul rutier  a fost implicat un autoturism, în care se aflau trei adulți și un copil.        La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, trei […]

Articolul Accident cu patru victime, în această dimineață! Printre ele și un copil… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/accident-cu-patru-victime-in-aceasta-dimineata-printre-ele-si-un-copil/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 8 august 2023 17:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.